Svarta hårfärgstekniker

 

Kontakta en stylist

Det första och viktigaste du bör göra är att prata med en stylist innan du dör ditt hår svart. Svart hårfärg är den svåraste färgen att ta bort eftersom den är så mörk. Svart hår kanske inte fungerar med vissa hudfärger eller hårtyper, så det är viktigt att du pratar med en professionell innan du tar språnget i ebenholts.

Välj din nyans

Beroende på din hudton kan du välja mellan en några nyanser förutom naturligt svart. Mjukt svart skapar en mildare färg som har varmare toner än naturlig svart. Det kan ibland se ut som en mycket djup brun. Naturblå svart är en midnatt svart, med hints av coola toner. Blå svart är ett av de svåraste färgämnena att ta bort eftersom det är den djupaste skuggan av svart; var försiktig innan du väljer den här nyansen. Brun svart liknar mjukt svart. Denna skugga är den absolut djupaste bruna du kan gå utan att egentligen gå över i ren ibenholt.

Ansökan

Svart hårfärg kan fläcka hud, kläder och även vissa ytor, och det är extremt svårt att ta bort. Att förbereda, drapa en handduk runt axlarna eller bära en gammal T-shirt som redan är färgad. Använd också en bomullsboll för att applicera vaselin på huden runt håret, inklusive bakom öronen. Vaselin kommer att fånga dribbling färgämnen och förhindra att det kommer i håret. Använda plasthandskarna som finns i hårfärgssatsen är också avgörande för att undvika hudfärgning. Svart hårfärg kan fläcka ytor som porslin och linoleum, så lägg också en handduk under dina fötter.

När du applicerar svart hårfärg till ditt hår med ett hemtillsats, se till att du inte masserar färgen i hårbotten. Detta kommer att färga huden på huvudet svart, vilket ger en splotchy look som kan ses i en hårdel. Få så nära hårbotten som möjligt utan att faktiskt röra den. Om du får lite färg på hårbotten, så är det bra. Se till att du, när du får hårfärg på din hud, kan de hårda håret, skörda håret, sköta extra hårdhet. ta bort den med gnidningsalkohol eller nagellackfjernare. Dessa kemikalier är mycket hårda på huden, så att hudfärgning är det bästa.

Styling

Svart hår öppnar dörren för edgier-stilar, speciellt om du har kort hår. Att lägga i taggade, ansiktsramade pälsar är ett bra utseende för kvinnor med korta bobs eller pixiesnitt. För kvinnor med längre svart hår kan du skapa ett elegant och elegant utseende med hjälp av ett keramiskt hårrätande järn. Järn istället för järn med metallplattor är nyckeln till att skapa en glansig glans för ditt svarta hår. För extra glans kan du köpa glansprayer eller glansande krämer hos skönhetsbutiker. Är du trött på att ha brunt, blont eller rött hår? Kanske vill du pröva att färga dina lås ett ljuvt, skinnande svart. Svart hår rekommenderas inte för alla, men för den rätta personen kan ebenholtshår se mystiskt, sexigt och kantigt. Nedan följer några tekniker för att välja din svart hårfärgskugga och applikation.