Bob Hair Styles för kvinnor

 

Asymmetrisk Bob

Denna bob är kortare i ryggen och får gradvis längd i framsidan när den ramar ansiktet. En mittdel fungerar för varje dag, och en djup sidodel ger denna stil av bob en mer trendig känsla. Det bästa sättet att utforma en asymmetrisk bob är att blåsa hårtorka och följ sedan med ett platt järn, från rot till spets. När du vill lägga till oomph till din frisyr, gå stort på toppen. För att få volymen, vänd på medan blåstorkning för att lägga till höjd vid rötterna. Lägg till konsistens genom att vrida den ena sidan av håret och kläm fast den. En liten fläta som slumpmässigt placeras på ena sidan fungerar också bra och är lätt att göra.

Classic Bob

Den klassiska bobben är all en längd och träffar höger vid hakan. Medan tillvägagångssättet är traditionellt finns det fortfarande några hårstilar att leka med. Ett tunt huvudband skapar ett polerat utseende. Upp ante genom att sporta en metall- eller djurtryckssortiment. En liten barrette kan också användas för att sopa upp ena sidan av håret medan resten vilar för ett dramatiskt utseende som är lämpligt för en cocktailaffär.

Lob (Long Bob)

En lång bob är någon bob som sträcker sig över hakan, men skimrar inte axlarna. I skönhetsindustrin är detta känt som 'lob'. Denna längd ger fler möjligheter till olika frisyrer. På sommaren försök avskilja hår på sidan och väva en fransk fläta längs hårets framsida som avtar. Säkra den med en bobby-stift för en modern look och översättar bra för ett trädgårdsbröllop eller en avslappnad utflykt med vänner. Precis som med den klassiska boben, är det ett alternativ att klämma på ena sidan, och du kan också bära ett huvudband medan ditt hår har en djup sidodel. Vill du rocka bob? Bob haircut har kommit långt, och det finns olika sorter. Medan kort hår kan tyckas lågt underhåll, arbetar en bob oftast för att hålla koll på om du inte har naturligt rakt hår. Med hjälp av heta verktyg som hårtork och platt järn kan det skada håret, så skydda det alltid med en termisk spray.