Ekologiska behandlingar för håravfall

 

Efter andra världskriget

Enligt Askdeb.com var USA strängt organiskt före andra världskriget. Efter kriget, med alla de innovationer som introducerades för att förmodligen lätta och gynna våra liv, har resultatet blivit att cancersatsen har ökat. Vår miljö, och ibland våra kroppar, har blivit stadigt skadad, förgiftad av toxiner, bekämpningsmedel och kemikalier. Det är bortom tiden att gå tillbaka och reflektera och förändra våra vägar. Genom att använda ett organiskt schampo hjälper inte bara till att minska håravfallet utan det kommer också att gynna hårets totala hälsa och kroppens hälsa. Ekologiska produkter innehåller örter och växter som inte behandlades med hårda kemikalier som kan irritera hårbotten och kan till och med förvärra håravfall.

Prova denna behandling

Här är en organisk behandling från organicpassion.info (se Resurser) som kan förhindra och / eller stoppa din håravfall: kombinera 2 droppar cederträolja, 1 droppe ren citronolja, 2 droppar rosmarin eterisk olja, 2 msk. klar honung och 1 msk mandelolja. Blanda ingredienserna tillsammans och applicera i hårbotten. handduk i vissa rosmarinte (gjord av fräsch rosmarin) och sedan linda handduken runt huvudet. Lämna behandlingen på i cirka 30 minuter och tvätta sedan håret med ett organiskt schampo.

Vad ska man se efter

När du väljer ett organiskt schampo som hjälper till att förhindra håravfall, leta efter sh ampoos som innehåller följande ingredienser, enligt överlevande-hairloss.com: kamille, vilket stärker ditt hår; rosmarin, som bekämpar mjäll och stimulerar hårväxten; lavendel, eftersom det luktar gott och kommer att rengöra din hårbotten; jojoba, eftersom det främjar hårtillväxt och minskar blockeringar i hårsäckarna. granatäpple, eftersom det är en antioxidant och kommer att skydda ditt hår; och aloe vera, eftersom den innehåller antiinflammatoriska och antibakteriella egenskaper och motverkar håravfallssjukdomar som follikulit.

Burdock bör övervägas.

Burdock är en annan viktig ört för att överväga om du bekämpar håravfall. Kocken släpper ut stora mängder protein, vilket ditt hår behöver eftersom håret består av protein, enligt samsonssecret.com.

Listen går på

Andra örter som tros bekämpa håravfall inkluderar arnica, björk, catmint, horsetail, lakrits, guldfärg, nässlor, persilja, southernwood och stinging nettle, enligt holisticonline.com. Att göra en hårmask ur dessa örter, sköljer ditt hår med dem eller till och med dricker te som tillverkats av dessa komponenter kan hjälpa dig att bekämpa håravfall. Den savvier och smartare vi blir om vad som är bra för oss och vad som är farligt, desto mer lutar vi mot ekologiska produkter, för vi är mer medvetna om att det finns skadliga ämnen och kemikalier i många av de produkter som vi rutinmässigt har använt och aldrig gav en andra tanke. Med vår nya medvetenhet väljer vi mer och mer för organiska tillvägagångssätt och lösningar på hälsoproblem som håravfall.