Hemlagad hårskönhetsbehandlingar

 

Shine Mask

Om du köper ett glansserum i ett varuhus, betalar du enkelt över 30 kronor bara för att en kändis stylist har sitt namn på flaskan. Genom att ta initiativ till att skapa egen egen behandling kan du få en mycket effektivare glans med hjälp av föremål som redan finns i ditt kylskåp. Allt du behöver är två ägg och koppar ättika. Spacka ägget, slå dem ihop och massera dem genom håret i tre till fem minuter (målet är att jämnt täcka dina strängar), skölj sedan ut med den vita vinägerna. Vinägerna vann inte bort allt ägget. du måste använda ett litet schampo för att få ditt hår rent.

Strandförnyelse

Är du skyldig att använda värmestylingsverktyg dagligen och lastar håret med ett överflöd av produkter? Om så är fallet s tid att ge ditt hår en mycket nödvändig vitalisering. Hydratera, återuppliva och ge ditt hår en glittrande glöd med en avokado och honungsmask. Skala en medellång avokado, lägg i en skål och lägg till två matskedar honung. Blanda avokado och sätt in honungen i blandningen väl. Applicera på hår; se till att strängarna är jämnt fördelade. Ta bort masken efter 30 minuter genom att skölja ut med vatten och skumma håret som vanligt.

Hårvätskor

Slött, torrt hår är ett vanligt resultat av värmestyling och kemisk uppbyggnad. Återställ hårets skinn, hanterbarhet och hydratisering genom att skapa din egen helt naturliga hydratiseringsmaske med hjälp av objekt som är lättillgängliga i ditt skafferi och kylskåp. Du behöver 1 banan, 2 ägg, 4 matskedar olivolja och 1 matsked vatten. Sätt dessa ingredienser i en mixer och blanda tills de kombineras. Massage väl in i obehandlat hår, var noga med att belägga jämnt. Slå in håret i saranplast eller sätt på ett duschlock och skölj med varmt vatten efter 10 minuter. Skapa ditt eget hemlagade hår Skönhetsbehandlingar ger omedelbara hjälpmedel för dina hårproblem, och du får inte lämna ditt hus eller spendera en krona. Hydratera, skina och avlägsna dina strängar med de hemlagade hårbehandlingsrecepten som beskrivs nedan.