Hur fungerar ögonfransförlängningar?

 

Välj dina ögonfransförlängningar

Bestäm vilken stil och färg på ögonfransförlängningar du föredrar. Du kanske vill ha ett mer naturligt utseende eller en mer lekfull, beroende på tillfälle. Medan alla lash extensions förlänger dina fransar och får dem att se tjockare, kan den utbildade professionella som tillämpar dina lash extensions hjälpa dig att välja rätt utseende för dina ögon. Dina naturliga ögonfransar behöver vara långa och starka för att stödja de tillägg du väljer. Var säker på att dina ögonplansförlängningar görs av en kvalificerad professionell kosmetolog, estetiker eller permanent sminktekniker.

Använda ögonfransförlängningarna

När du kommer till salongen ligger du på ett ansikts- eller massagebord för ansökan av dina nya lash extensions. Beroende på den skicklighet och typ av förlängningar du väljer, tar din initiala tid från 45 minuter till tre timmar och kostnaderna varierar från $100 till $500. Ett vattentätt lim används för att applicera varje enskild lashförlängning en i taget med pincett. Klisteret är i allmänhet svart, vilket efterliknar mascara-utseende utan röra, men klara klister kan också användas. Lim varierar och din hudkänslighet bör övervägas. Medelhaltiga lim kan inte vara så långa men är det säkraste valet nära det känsliga ögonområdet.

Sköta dina ögonfransförlängningar

Undvik att få dina ögonfransar våta de första 12-24 timmarna efter applicering. Därefter behöver du fortfarande träna vård. Gnugga inte dina ögon och var försiktig när du applicerar kosmetika. Oljebaserade produkter kan lösa det klister som håller ögonfransförlängningarna på plats, var därför försiktig med ögonkrämor. Medan vanlig mascara kan användas, undvik att applicera den i närheten av roten och undvika vattentäta mascaras helt och hållet. Touch-ups rekommenderas varannan i fyra veckor, men det varierar från person till person.