Hur man använder broscher

 

1.

Köp en eller flera broscher om de inte är lätt tillgängliga.

2.

Använd broschen på kläder. Fäst en brosch till den höga halsen på en blus, klänning eller jacka. Använd en eller flera broscher (i ett kluster) på en jacka på en jacka eller placera en eller flera på axeln på en jacka eller klänning. Pin flera små broscher över knapparna på en blus eller klänning för att liva upp kläderna eller visa upp en samling. Prova att använda mindre stift som ersättning för manschettknappar på en blus genom att bara klämma broschen över manschettknappen.

3.

Haka en brosch genom en u0026 # x201C; magna pin. 'Detta omvandlar broschen till en magnetisk förslutning, vilket gör att man inte behöver hålla broschens stiftdel i tyger som annars skulle kunna skadas av processen. Det gör det enkelt att använda broschen på tunga tyger som kokad ull, mocka eller läder.

4. Använd broschen för att säkert fästa ett tillbehör till kläder som en scarf, en sjal eller en shrug.

p>

5.

Fäst en brosch på en hatt för att feminisera eller pizzazz.

6.

Pin one Mer broscher på en handväska eller koppling för att konvertera en dagstidning till kvällens chic. Använd en magnastift för tyngre tyger, söder och läder.

7.

Konvertera en brosch till ett hängande genom att fästa den direkt på en tjock halsbandskedja, omega eller krage. Haka en pinne över en sträng av pärlor eller dubbla dem, dra dem tillsammans runt nacken. Stäng med brosch för att skapa en unik choker.

8.

Använd en stiftomvandlare för att göra en brosch till ett standardhalsband.

9. < / p>

Vänd en brosch i en bit hår smycken. Fäst en tapp på ett huvudband. Använd tråd eller tråd, fäst en brosch till en hårkam eller barrette. Kör broschens stift genom elastik i en hästsvanshållare för en toppknuten accentbit. Häng en brosch direkt till håret (eller en peruk).

Tips och varningar

  • Var kreativ och tänk på nya sätt att använda broscher till accent och krydda kläder och accessoarer.
  • Investera i broschkonverterings tillbehör som tillåter broscher att användas på ännu fler sätt.
  • Undvik stickpinnar genom känsliga tyger eller material där 'hålen' kommer förbli efter broschen har tagits bort. Sådana tyger inkluderar silke, satiner, chiffonger, suedes, läder, velveter och mycket mer.
  • Undvik att använda dyra broscher för att jazz upp tillbehör, om du inte har råd att förlora dem i processen. Ibland är stiftet eller stängningsmekanismen för broscher inte säkert. Även om det ofta är lätt att se lösa föremål på kläder, är det inte så med tillbehör, vilket gör förlusten mycket mer sannolikt.
  • Broscher, en gång som grundsten för varje kvinnas garderob, kommer nu och går för många på samma sätt som andra smycken trender. Det är dock lätt att göra ett positivt fall för detta sofistikerade smycke. Det är trots allt mer mångsidigt än något annat smyckenobjekt. Broscher kan användas som standard: Som tillbehör till mode. Men det är inte på något sätt deras enda användning. De kan också användas på klädtillbehör samt i håret.