Hur man använder halsband och armband för att dekorera håret

 

1.

Bestäm det önskade specifika smyckets accent. Smycken kan användas för att markera en frisyr, för att hålla håret på plats eller för att dölja problemområden. Oavsett orsaken är det viktigt att förstå vad som behöver uppnås med smyckenstycket för att välja rätt typ.

2.

Bestäm på stilen, skriv och / eller färgen på smycken som krävs. Stil hänvisar till smyckets artikelperiod. Typ hänvisar till det syfte smycken objekt kommer att efterlikna. Det kan användas som ett vanligt hårklipp eller kam eller det kan vridas i håret, ungefär som blommor kan traditionellt användas. Färg hänvisar till de enskilda eller flera färgerna som önskas inom smyckestycket.

3.

Bestäm hur smycken ska användas. Armband kan användas för att accentera huvudband eller för att efterlikna dem. De kan också användas för att sätta av ponnytappar eller att accentera vissa typer av frisyrer som en fransk twist. Halsband kan sammanflätas inom en frisyr, används som huvudband eller till och med ta en tiaraffekt. Några hängsmycke halsband kan användas för att accentera hårnålar, hårkamrar eller barrettes när kedjan är borttagen.

4.

Bestäm metoden för att applicera smyckesdelen. I vissa fall kan det vara nödvändigt att ta bort delar av smyckets föremål för att få det att fungera. Andra tider kan saker som krokar och extrakedjor döljas i själva stilen. Vissa föremål kan vara nödvändiga för att hålla smyckenstycket på plats. Dessa skulle troligtvis innehålla hårnålar, klämmor, klor och huvudband. Oavsett valet måste metoden för att fästa smycken till håret bestämmas innan du gör några inköp eller börjar designen.

5.

Gör några inköp nödvändiga för att slutföra önskat frisyr. Om befintliga smycken bitar vann, gå och handla för något som kommer.

6.

Ta smyckenstycket till din frisyrer. Hon kan ha en bättre applikationsmetod för smyckets föremål eller kan föreslå ett bättre sätt att använda det för att accentuera den färdiga stilen.

7.

Applicera smycken. Använd ett manschettarmband för att omfatta en genie hästsvans. Bifoga ett platt armband längs en fransk vridningslinje eller kurva den på plats vid en 40-tums rulle. Ett halsband kan vara sammanflätat i en flätad, inblandad med spiralkrullar eller fäst över huvudets huvud som ett halsband i halsband. Ett hängsmycke kan användas för att skapa en enda juvel från ena sidan av håret eller flera kan sys i ett hårkam för ett unikt och roligt stycke som kan placeras var som helst i håret.

Tips och varningar

  • Var försiktig när du sammanfogar halsband i flätor eller krullar så att du inte dra eller bryter håret.
  • Applicera hårspray och Andra stylingprodukter innan du sätter in smyckets föremål. De kan skada stycket.
  • Undvik att använda billiga metalliska smycken som kan vända hårets färg.
  • Hår smycken kan vara dyrt och svårt att hitta. Detta gäller särskilt när någon letar efter en viss typ, stil och / eller färg. Men som kvinnor experimenterar med nya och uppfinningsrika frisyrer, vill de ofta ha den perfekta accenten för att avgöra sitt nya utseende. När rätt hår smycken inte kan hittas, finns det ett alternativ att vända på: smyckeskrinet. Många moderna och antika bitar kan användas kreativt som hår smycken.