Hur man bär artificiella ögonfransar

 

1.

Köp konstgjorda ögonfransar. De kan köpas på många skönhetsaffärer (som Sephora och Mac). Bestäm om färg, längd, uppsättning (helt eller delvis) och prisklass som passar dig. En bäst satsning är en svart, komplett och medellång längd.

2.

Rengör ansiktet noggrant och ha alla artiklar för artificiell ögonfransansökning i närheten. Du borde vara framför en spegel i ett väl upplyst utrymme.

3.

Undersök fransarna. Trim efter behov. Konstgjorda ögonfransar bör sträcka sig strax bortom ögonets yttre hörn och varieras i längd. De bör komplettera dina naturliga ögonfransar.

4.

Använd eyeliner. Vätska är i allmänhet bättre. Rita en tunn linje på ögonlocket så nära linjen som möjligt. Detta kommer att bidra till att skapa ett naturligt, enhetligt utseende när artificiella ögonfransar är applicerade.

5.

Applicera en liten mängd ögonfranslim längs botten av de artificiella ögonfransarna. Vänta åtminstone trettio sekunder för att ge limet en chans att stelna lite och förhindra att springa in i ditt öga.

6. Använd pincett för att ta tag i de artificiella ögonfransarna. Blunda. Applicera dem. Tryck på de artificiella ögonfransarna på ögonlocken. Placera dem precis ovanför dina naturliga ögonfranslinjer. De bör placeras så nära kanten som möjligt. Tryck fast och försiktigt över den falska ögonfransaruppsättningen, se till att de är ordentligt placerade i minst trettio sekunder för att ge ögonfranslimtiden att torka. För enskilda artificiella ögonfransar klumpar, applicera på ögonets yttre hörn och arbeta inåt. Upprepa processen på det andra synet för symmetri.

7. Använd eyelash curlers för att initiera bindning mellan de artificiella ögonfransarna och dina naturliga. Var försiktig i denna process. När du är färdig med båda ögonen, applicera en kappa mascara medan du trycker på fingret bakom de artificiella ögonfransarna. När det är klart, undersök båda ögonen för att säkerställa att de falska ögonfransarna är säkra.

8.

Gå tillbaka och ta en titt. Är ögonfransarna säkra? Ser de naturligt ut? Tryck på några områden med eyeliner och mascara efter behov. När man förstår, kan man med konstgjorda ögonfransar ge en kvinna omedelbar glamour och självförtroende. Följ alla säkerhetsanvisningar för borttagning av ögonfransar.

Tips och varningar

  • Rengör dina artificiella ögonfransar regelbundet.
  • Använd aldrig en annan person ' s konstgjorda ögonfransar utan fullständig sanering. Skölj ögonen helt med vatten om lim kommer i ögat.
  • Konstgjorda ögonfransar brukar användas för bröllop, teaterföreställningar, semestrar och romantiska tillfällen för att förbättra ögat och göra en dramatisk modeuttalande. Falska ögonfransar kan appliceras i enstaka klumpar eller som kompletta applikationer för en mer slående utseende.