Hur man får Spray Tan Odor Off Skin

 

1.

Lukta solbränna eller lotion i butiken, om den inte är förseglad, för att hitta den som har den minst offensiva lukten. Du kommer inte att kunna berätta den sanna lukten av garven tills den redan finns på huden, men snusning i förväg kan hjälpa. Många självförsörjare annonseras som att de inte har någon lukt eller en trevlig lukt, så söka dem.

2.

Blanda en liten mängd vanlig lotion med självtältaren, om det är lotionbaserat. Många tror att detta bidrar till att späda lukten både före appliceringen och efter det är på huden. Försök att använda en grundläggande lotion med få ingredienser, för att minska risken för att den interagerar negativt med självtältaren.

3.

Dusch noggrant, när självtältet är säkert inställt din hud. Om möjligt, använd en tvättvätska med en nylonnätboll istället för tvål, eftersom det ger mycket mer skum. Duktiga badgeler kan också bidra till att minska lukten mer än oskydda.

Tips och varningar

  • Använd inte citron för att försöka bli av med spray solbränd lukt. Även om det är effektivt att avlägsna envisa luktar, är det också mycket effektivt att ta bort sig själv. Försök inte att maska ​​spraysvamp lukten med parfymer eller doftande lotioner, eftersom kombinationen sannolikt kommer att skapa en blandad och ännu mer offensiv lukt.
  • Användning av spraybränna och andra självtält har många fördelar. Det är ett mycket säkrare alternativ till solbränna (som orsakar hudcancer), och om det görs på rätt sätt skapas en fin, hälsosam och naturlig utseende.
    Men självsolning har dess nackdelar - det vill säga den sura lukten som den lukten på huden. Lukten är orsakad av den kemiska reaktionen som mörkar huden och kan vara i timmar eller till och med dagar. Ofta behöver du bara köra den lukten eller prova en annan produkt nästa gång, men det finns saker du kan göra för att minimera offensiv lukt.