Hur man får moderskapsstil som Tori Spelling

 

1.

Ta bort muumuu och omfamna din kvinnliga form. Tori uppskattade uppfriskande graviditetskurvorna och visade sin nya mage (istället för att gömma sig i överdimensionerade kläder). Prova att skapa en grundläggande garderob med slimmade tankplagg, T-shirts och skinny jeans som är både stretchiga och snygga.

2.

Klä upp med stolthet och pizazz. Trots att hon var gravid, älskade Tori att klä upp sin förväntansfulla figur i smickrande babyklänningsklänningar, som lämnade hennes midsektion bekväm och täckt men visade sina långa ben och smala armar.

3.

Försök med alla former och storlekar på kläder, även om de inte är moderskapsbruk. På vissa punkter i hennes graviditeter hade Tori långa empire-midjeklänningar eller strukturerade trapezskift, som gav plats för magen utan att offra stil.

Balansera din växande mage med varierande former och storlekar. Tori skapade lämpliga proportioner för sin växande kropp genom att ha slim fit jeans med en lång, empire midja blus eller en tight topp med breda flödande byxor. Om du till exempel har något slimt på toppen, försök att balansera ut det när det är möjligt med en lösare botten (eller visad versa).

Var otrolig med tillbehör. Tori spelar upp sitt moderskapskläder genom att lägga djärva lagerhalsband, färska örhängen eller staplade armband till kläder (även om det hjälper till att hon designer smycken). Trots att hon älskar att ha på sig känsliga kattungehår eller stora pumpar när de klär sig, håller hon det avslappet och realistiskt resten av tiden genom att bära ballettplattor eller sandaler.

Tori Spelling är en berömd skådespelerska, reality TV personlighet och författare, som växte upp som Hollywood royalty i en värld full av mode. Under båda graviditeterna med barn Liam och Stella (av make och skådespelare Dean McDermott) utvecklade hon en skön känsla av moderskapsstil som var lika feminin och frisk. Här är hur du kan emulera den stilen.