Hur man går ihop Jelly Bracelets

 

1.

Köp ett paket med geléarmband. Trendiga mallaffärer som riktar sig till yngre, kommer hip shoppare sannolikt att ha dem. Du kan också kolla smyckesektionen av lokal rabatt eller dollaraffär. Om du slår ut vid dessa försäljningsställen, kan du snabbt hitta geléarmband genom olika online-försäljningsställen.

2.

Välj två av geléarmbanden från paketet att slinga ihop.

3.

Håll ett geléband i din vänstra hand och ett geléarmband i din högra hand.

4.

Löp ett armband genom mitten av den andra och vik den sedan i hälften. Använd en hand för att hålla ändarna ihop på armbandet som du har vikit ihop.

5.

Ta tag i det återstående armbandet och vika det i hälften också. Armbanden slingas ihop och skapar en stor öppning genom mitten. Skjut din hand genom den här öppningen tills de loopade armbandet är i din handled.

Tips och varningar

  • Att fästa dina geléarmband tillsammans är inte en permanent skapelse , så gärna experimentera med olika färger. Du kan slinga ihop två geléarmband av samma färg eller försök att para ihop kontrasterande färger för att göra utseendet lite djärvt.
  • Skjut flera loopade armbandssatser på dina armar om du vill ha en extra funky look.
  • Är du en produkt av 80-talet? Om du är förtjust minnen av de mer sorglösa dagarna som du haft under 80-talet har du lämnat dig lite nostalgisk, finns det ett enkelt sätt att återvinna lite av det roliga. Få händerna på ett paket med geléarmband och lura dem ihop för att göra ett roligt men otrevligt modeuttyg som påminner dig om ditt favoritår.