Hur man gör Locker Magnets

 

1.

Köp en väska med klara kulor från en hantverksbutik. Se till att marmor har en platt sida. De flesta hantverksbutiker eller rabattbutiker som Wal-Mart säljer marmor ganska billigt. Många gånger ligger marmor i närheten av blommarrangemanget i butiken.

2.

Skär en liten bild eller ord från en gammal tidning. Du kan också klippa en liten bild av en älskad. Dessa marmor är väldigt små, så du måste leta efter bilder, brev eller material som är tillräckligt små för att passa.

3.

Fäst objektet du vill använda till lägenheten sidan av marmor med lim. Se till att du trycker fast för att eliminera eventuella bubblor i bilden.

4.

Klipp ut överflödiga delar av bilden så att den passar marmorens storlek. Du kommer märka att marmorn förstorar bilden som du limmade på den.

5.

Lägg till några extra bitar till magneten om du vill. Små band, glitter eller falska juveler är alla bra val om du inte vill använda en liten bild.

6.

Snip en bit magnetband tillräckligt liten för att passa marmor. Skala av det vita stödet och tryck på tejpen på marmors baksida så att du fortfarande kan se bilden. När magneten är torr är du redo att hänga den i din skåp eller på kylskåpet.

Tips och varningar

  • Försök att köpa material på en lagra som Dollar Tree där varje artikel är $1. Det här hjälper dig att köpa mer för dina pengar.
  • Att göra lådmagneter med marmor är ett hantverk som är enkelt och roligt att göra. Barn i gymnasiet och mellanskolan älskar att dekorera sina skåp, och du kan hjälpa dem att visa sin individualitet genom att lära dem hur man gör marmormagneter.