Hur man gör rött hårfärg

 

1.

För att använda rosa höfter, koka 2 delar vatten med 1 del rosa höfter tills vätskan blir tjock. Massage i håret, ha på sig handskar och låt i 20 minuter. Denna blandning kan också sättas till ditt schampo för att gradvis förbättra ditt hår.

2. Blanda henna med en halv citronsaft, en halvvattenblandning för att göra en pasta. Ha på sig handskar, applicera på hår och vänta 20 minuter. Henna kommer dramatiskt att ändra hårets färg, så du kanske vill prova en liten lapp innan du dör hela ditt huvud. För underhåll, sätt hönanpulver till din balsam, mixa och använd som du normalt skulle.

3. Blanda Kool-Aid eller Jello med tillräckligt med vatten för att göra en tjock pasta. Även om detta inte är lika starkt som henna, kan det ge en dramatisk hårförändring - så det är en bra idé att göra ett plåsterprov på en liten hårdel innan du dör hela ditt huvud.

Tips och varningar

  • Klutor, betorjuice och paprika kan läggas till något av ovanstående för en förbättrad röd färg. Mala om så önskas och sätt till pastablandningarna.
  • Applicera värme (från hårtork eller sol) för extra färgintag.
  • Prova var och en av dessa på en liten hårplast innan du gör hela huvudet till en ny färg!
  • För att få naturliga snygga höjdpunkter, kan du gå till en frisör och tillbringa hundratals dollar - eller du kan prova några hemlagade metoder för att förbättra naturliga röda toner i ditt hår. Dessa naturliga röda höjdpunkter är enkla att göra, lätt på håret och lätt på din plånbok!