Hur man klär sig på en Hip Hop-konsert

 

1.

Koppla ihop passande jeans med en komplementär topp. Din jeans behöver inte sakta mycket, men lös är stilen för hiphop.

2.

Ha en T-shirt som bär konstnärens ansikte eller logotyp, eller någon annan skjorta som är avslappnad. Killar kan känna sig mer bekväma i T-shirts, medan tjejer kan ha på sig tee, tanktröjor eller någon avslappnad tröja.

Sportskor eller stövlar eftersom de kommer att hålla dina fötter bekväma. De flesta hip hop-konsertgästerna spenderar hela tiden på sina fötter, så du måste bära skor som inte släpper fötterna i slutet av natten. Tjejer som inte vill ha på sig sneakers kan bära lägenheter.

4.

Använd tillbehör som stora, hängande halsband, stora örhängen och ett sortiment av armband. Killar kan bara ha ett halsband och små örhängen.

5.

Använd en stor jacka om det behövs. Sportiga jackor och parkor fungerar bra för en hip hop-look istället för blazers.

6. Sätt på en baseballlock eller Kangol-keps som passar in i hiphopmassan. Din keps kommer att se mer avslappnad om du lägger den i en liten vinkel istället för att vända sig rätt framåt.

Tips och varningar

  • Du vill blanda med publiken, sticka inte ut som en öm tumme. Knappar, klänningar och klänningar är för klädda för en hip hop-konsert.
  • Använd inte något som du inte vill bli smutsig. Du kommer sannolikt att bli svettig och folk kan spilla saker på dig, så välj kläder som lätt kan tvättas.
  • Du kommer att gå på en konsert av din favorit hip hop artist. Hur klär du dig för att passa in i den här musikälskande publiken? Du måste vara cool, bekväm och snyggt avslappnad. Klä på en hiphopkoncert är inte svårt om du följer några vanliga regler för sunt förnuft.