Hur man sammanlindar geléarmband

 

1.

Sortera dina geléarmband efter färg. Detta kommer att göra det enklare att skapa ett intressant utseende när du sammanflätar armbanden till varandra.

2.

Välj två armband till att börja med.

3 .

Ta upp ett armband och håll det mellan tummen och pekfingret på din vänstra hand. Plocka upp det andra armbandet med din högra hand och håll den mellan tummen och pekfingret.

4. Placera armbandet i vänster hand så att det ser ut som bokstaven ' O 'när du tittar på det.

5.

Håll armbandet i din högra hand vinkelrätt mot det andra armbandet. Det kommer inte att se ut som bokstaven 'O' när du tittar på det. Snarare ser du bara en sida av bokstaven 'O'.

6. Skjut armbandet i din högra hand över armbandet i vänster hand så att två skär på sina centra. Armbanden ska göra ett litet brev 'T' när man ser ner på dem. Ett armband vilar genom det andra. Armbandet som du håller i vänster hand ska fortfarande stå inför dig som bokstaven 'O'.

7.

Håll kvar armbandet i vänster hand mellan tummen och pekarfingeren . Låt armbandet i din högra hand gå tillräckligt länge för att nå genom 'O' -armbandet för att få tag på baksidan av det andra armbandet mellan tummen och pekfingeren. Ta tag i det och dra det genom 'O' -bandet.

8.

Dra armbandet långsamt från varandra när knut bildar sig i mitten.

9.

Upprepa processen efter behov. Du kan blanda så många armband som du vill!

Tips och varningar

  • Intertwine geléarmband för att skapa ett unikt bälte för dig själv. den uppfriskande sprängningen från det förflutna!
  • Använd olika färger när du sammanflätar dina geléarmband för att skapa intressanta mönster. Oroa dig inte om du inte gillar den färdiga produkten - ta bara dem och starta igen !
  • Någon som är stolt över att säga att de är en produkt av 80-talet kommer också att vara snabba att erkänna att de blev fastnade i några av de populära kramarna i årtiondet. Stort hår, knäppta byxor och geléarmband var alla en del av de galen dagar och som det är fallet med någon anmärkningsvärd epok, har några av fadsna från 80-talet haft en återupplevelse. Jelly armband är en sådan kram - har du din? Layer dem några inches djupt på dina handleder eller lär dig att sammanfoga dem för en funky look.