Hur man väljer en aftonväska

 

1.

Gå små. Nyckeln till någon handväska efter 6 pm är att krympa storleken. Totes och handväskor broderade med signaturutskrifter, till exempel Coach, är vanligtvis inte lämpliga för formella tillfällen. Den mest populära siluetten är en kopplingstyp, antingen boxad eller rektangulär. Vissa väljer också de cirkulära påsarna, som kan rymma mer.

2.

Matcha tygerna och utsmyckningarna på handväskan och klä på sig. Om det inte finns några paljetter på klänningen, få inte en väska med paljetter. Detsamma gäller för tyg, som matchande krossad sammet med satin är absolut inte om klänningen har båda tygerna. Den perfekt matchade kvällssäcken kommer att se väldigt ut i tyger och utsmyckningar på den klänning du bär.

3.

Håll samma stil i hela klädseln. Om du har en modern väska som är triangelformad eller kinesisk inspirerad till exempel, var noga med att klänningens stil inte påminner om 1930-talet. En samtida klänning borde ha en modern väska och så vidare. Tyger och utsmyckningar är de enda faktorerna i enhetlighet.

4.

Kontrollera hårdvaran. Om din väska har silverremmar, var noga med att undvika guldsmycken och vice versa. Känn dina modevanor, till exempel en partitet till silver, och handla med detta i åtanke. Om du råkar favorera en väska som är all-hårdvara och inget tyg, var noga med att stilen och färgerna matchar.

5.

Tillåt praktiska egenskaper för kvällspåsen. Det kan vara sött, men kan det passa din pengar, licens, kamera, mobiltelefon och sista minuten-tillägg? Gör ett test medan du är i affären för att se om den håller fast vid din typiska överföring.

Personifiera en väska om du kan u0026 # x2019; T hitta en som möter dina behov. Att få ett extra par kostym smyckenörhängen kan bli ett roligt eftermiddagsprojekt om du väljer att lima de extra stenarna på påsen själv med tyglim. Har du en klänning som nyligen har ändrats? Ta några av skrotväven och lägg till en panel eller en båge till handväskan för att visa din anpassning.

Investera i en kvällspåse om du ofta uppskattar händelser. Om du tycker om att delta i mer än ett par kvällshändelser en månad, hitta en väska som matchar din allmänna kvällsstil och gör det till en investering.

Tips och varningar

  • Var noga med att använda din kreativitet. Om du har en klänning som har en röra av rosa i den, är det helt acceptabelt att få en rosa väska och använda den som en accentfärg. Även om du vill använda din väska som brist på färg, känner du dig fri. Se bara till att andra vet att du menade att göra det genom att få utseendet tillsammans med klassisk enhetlighet.
  • Smycken, klänning och skor kommer alltid först. Men ibland glömmer kvinnor om kvällsväskan tills det är dags att gå ut genom dörren och det finns ingen plats att sätta på läppstift eller mobiltelefon. Oavsett om du går till en exklusiv restaurang, cocktailparty eller en formell, blir det perfekt matchade kvällssäcken inte bara viktigt för att bära de extra sakerna utan även för att klara utseendet. Följ dessa tips om hur du väljer den perfekta kvällssäcken för tillfället.