Kan hemorrojdkrämen hjälpa rynkor?

 

Historia

Se 'Miss Congeniality' och du kommer märka att hemorrojid behandling för puffiness och rynkor runt ögonen är inte ny. Det finns en scen i filmen där Sandra Bullocks tränare skänker henne ett rör hemorrojder grädde. Hennes tränare förklarar att det är för påsarna under hennes ögon. Skönhetshemligheten av hemorrojderkrämen har varit en legend som kom från Hollywoodskvallkolonner och sminkartister genom åren. Det finns flera problem med användningen av hemorrojderkräme idag.

Typer

Leta efter originalet. FDA krävde att flera produkter ändrade sin formulering och hemorrojder krämer var en av dem. Ursprungligen innehöll grädden LYCD, levande jästcellderivat, kallad Bio-Dyne. en 0,25\% koncentration av fenylefrin. FDA krävde att tillverkarna av preparat H-erbjudandet bevisar att LYCD faktiskt arbetade med hemorrojder. I stället för att gå igenom kostsamma långsiktiga studier, bytte företaget helt enkelt den aktiva ingrediensen till fenylefrin, eftersom studier tyder på att det stryks blodkärl.

Överväganden

Förvänta sig att den nya förberedelsen H inte fungerar som den gamla. De nya ingredienserna har inte samma rynkningskämpning hos den gamla. Se upp för hemorrojkrämerna som innehåller 1 procent hydrokortison. Kroppen absorberar ingredienserna i grädden. Om du använder produkten ofta, utvecklar huden ett motstånd mot krämen och behöver fler applikationer för samma effekt. Så småningom hamnar du antingen utan nytta eller en starkare steroid för samma fördel. Starkare steroider bära med sig stora potentiella hälsorisker.

Geografi

Hitta den gamla hemorrojderkrämen i Kanada. Den ursprungliga preparat H-formeln som var den heta skönhetsbehandlingen för de i Hollywood säljs fortfarande, men inte i USA. Den innehåller ingredienserna som gör att rynkor försvinner. Studier gjorda på LYCD visade att det bidrog till att öka läkning av nötningar och nedskärningar. Eftersom det hjälper huden att läka och återfalla, är det vettigt att bortsett från att krympa huden för att eliminera rynkor, är det också bra för huden. Hudens respiratoriska faktor är ett annat namn för Bio-Dyne eftersom det hjälper till att fylla på hud med syre.

Effekter

Välj din stink. Salvan luktar som medicin, men är mycket mer önskvärt än fläckig lukt av smaken. Problemet är att salvan inte blandar med smink och lämnar dig med ett oljigt utseende. Vissa människor använder hemorrojdkrämen, vänta ett tag och tvätta sedan bort det i duschen, bara lämna de fördelaktiga effekterna.

Varning

Handla på Internet för att förbereda H som innehåller Bio-Dyne. Priserna varierar dramatiskt. De flesta webbplatser erbjuder 25 gram och 50 gram storlekar för den kanadensiska förberedelsen H men priset är inte konsekvent. Några av de lägre priserna varierar från ca 13 dollar till den stora storleken, medan de högre kostnadssidorna erbjuder 25 grams storlek för $20 till $30.

Läs alltid etiketten. En webbplats visade märket 'Canadian Preparation H med Bio-Dyne', men produkten var faktiskt den amerikanska etiketten med orden 'WITH BIODYNE' överlagrad över etiketten. Om etiketten visar 'fenylefrin 0,25\%' som ingrediens, är det inte originalet. Tänk på vad hemorrojder behandling gör, det krymper området och minskar hemorrojdet. Det är bara meningsfullt att det kan göra detsamma för huden i ansiktet för att ta bort rynkor. Den mest kända typen hemorrojbehandling är Preparation H, men det finns skillnader i den nya formeln som kan få dig att tänka två gånger om att köpa den.