Om Teenage Vanity Tables

 

Typer

Det finns flera typer av vanitybord för tonåringar. De olika stilarna gör att du kan välja en fåfänga som passar tonåringens personlighet och stilen på resten av möblerna.
Det finns en traditionell stil med lådor på varje sida och plats för en stol eller pall i Cirkelspeglarna har ett modernt utseende, medan ovala speglar har ett mer traditionellt utseende med snygga rullar på rammen och tripplarna.
Om rummet är ett problem , det finns en modell som passar ovanpå en byrå och har en låda och en liten spegel.
Om rummet har begränsat garderob finns det en typ som har fåfänga i mitten med en stor förvaringsenhet på varje sida.

Funktioner

Tonåringsborden kommer i ljusa färger - grädde eller vita - med stolsäten i mjuka pastellfärger i motsats till det vanliga trädet med stora träslag. De är gjorda av mediumdensitet fiberboard och träfaner, vilket gör dem robusta och attraktiva.

Betydelse

Young te Enage girls är vid en korsning. De är redo att bli av med saker från barndomen, men inte färdiga för allt vuxet. Tonåriga fåfängdsbord är gjorda för att hjälpa dem att lätta sig till en vuxen, som kombinerar en del av stilen hos ett barns fåfänga medan det extra förvaringsrummet ett äldre barn behöver.

Storlek

Tonåriga fåfängdsbord är nedskalade till passa tonåringar - större än barn och mindre än vuxna s. Bordet ligger något närmare golvet än en vuxen s som rymmer tonåringens höjd. Den totala storleken på ett tonåringsbord är nära en vuxen, men proportionerna är olika.

Överväganden

Det finns flera saker att ta hänsyn till när du köper ett tonåringsbord. Kostnaden varierar i stor utsträckning från några hundra till över tusen dollar. En annan övervägning är tonåringens mognad - inte alla unga tonårspiger är redo för sitt eget fåfängdsbord. Ännu en övervägning är tonåringens storlek - några tonåringar är nästan lika stora som vuxna och skulle passa en vanlig vanitybord. Tonåriga fåfängdsbord ger ett annat utsmyckningsalternativ till ditt tonårings rum. De är utformade för att vädja till tonåringens känsla för design och anpassad för att passa dem och deras behov. Med dessa fåfängdsbord kan tonåringar känna sig vuxna medan de fortfarande håller den barndomen som de inte vill släppa.