Så här applicerar du en snörningspig med Beta Bond

 

1.

Knippa ditt naturliga hår för att säkra det nära ditt huvud. Om du har längre hår kan du också säkra det genom att sätta håret runt huvudet. Använd bobby-pinnar för att hålla håret på plats.

2.

Placera pincettpennan på huvudet och placera det precis som du vill att den ska passa. Var försiktig så att du inte drar spetsen för hårt, eftersom den lätt kan slits.

3.

Klipp av det överskridna spetsaret, se till att spetsen skärs hela vägen tillbaka till din naturliga hårlinje för ett mer naturligt utseende. Använd en ögonbrynpenna för att lätt beskriva var spetsen slutar.

4. Ta bort spetspincen från huvudet och använd limborsten för att applicera ett tunt lager av beta-bindning till skisserat område på din hud. Låt beta-bindningen torka till en klibbig film. Det tar ungefär 10 minuter.

5.

Placera spetspincettenheten på ditt huvud. Börja på framsidan på framsidan, tryck spetsen ner på beta-bindningen och arbeta dig runt på sidorna. Du kan använda kammarens baksida för att trycka på spetsen om du inte vill ha klibbigt lim för att komma på dina händer.

Stil din spets peruk efter önskemål När en enhet har applicerats.

Tips och varningar

  • Om du av misstag får klister på ditt naturliga hår, spraya omedelbart oljeskinn på håret för att ta bort Limet. Använd också oljeskinn för att ta bort överflödigt lim som kan komma på händerna under installationen.
  • Att ha en spetsparya är ett bra alternativ till en traditionell peruk. Spetspärren använder en europeisk spetsbas som kan köpas för att matcha din hudton. När spetspincetten är installerad, ger den utseende av en naturlig hårlinje. Med en spetsparyck kan du dela ditt hår överallt du vill, medan traditionella peruker har begränsningar. Paryk har blivit en populär trend bland Hollywood kändisar, men bär också av individer som upplever håravfall på grund av medicinska behandlingar eller genetik.