Så här applicerar du en tunna hudspets

 

1.

Säkra ditt naturliga hår för att ligga platt på huvudet, antingen genom att fläta håret i små cornrows eller omsluta håret hårt runt omkroppen på ditt huvud och fästa det.

2.

Sätt tunnhudsenheten på huvudet. Justera tills det är i önskat läge.

3. Använd saxen för att trimma det överflödiga tunnhudsmaterialet från spetsenheten tills den nästan möter din naturliga hårlinje. Lämna en liten bit av tunnhudsmaterial kvar strax före din naturliga hårlinje så att du kan limma den tunna huden mot din naturliga hud istället för att klistra på den i håret.

4.

Använd en ögonbrynpenna för att lätt skissera den hårda hårlinjen efter att den har klippts. Ta bort spetspiggsenheten från ditt huvud.

5. Applicera en tunn spets av spetspärmspapper i det skisserade området framför din naturliga hårlinje. Många spetsar i spetsar innehåller en applikatorborste. Om du inte har någon applikatorborste, köp en liten limborste från en leverantör av konst och hantverk. Låt ungefär 10 minuter för limet bli klibbigt eller klibbigt vid beröringen. Om du applicerar för mycket lim, sprutar du bara oljeskinn på området och torkar bort överskottet.

6. Placera tunnhudsenheten på ditt huvud som du gjorde i steg 3. Starta på framsidan av ditt huvud genom att trycka på tunnhudsmaterialet på limet. Fortsätt trycka på den tunna huden runt omkretsen av ditt huvud tills enheten är helt installerad. Eftersom limet fortfarande är klibbigt i några minuter, kan du byta peruken runt för att säkerställa att den ligger i önskad position.

Lace peruker kommer i många olika stilar, inklusive full-lace, spets-front och tunn hud. Tunna skinnspetsparycken är ett populärt val eftersom de ger ett mer naturligt utseende än vanliga spetsparycken, vilket gör att limet kan skina genom spetsens hårlinje. Tunnhåriga enheter har också en säkrare passform än traditionella spetsparycken.