Så hyr Designer Handväskor

 

1.

Besök väska, Borrowor Steal. Bag, Borrow eller Steal erbjuder kunder certifierade autentiska handväskor. Det här företaget ger dig möjlighet att välja mellan ett stort antal handväskor. För en nominell avgift kan du välja att hyra påsen för en vecka eller till och med en månad. Om du blir kär i den lånade väskan, kontakta Bag, Borrow eller Steal och de kommer gärna att sälja väskan till dig. Objektets ålder och användningsgrad kommer att övervägas när du ger ett köpeskill. Vissa påsar kräver en väntelista.

2.

Besök från väskor till rikedom. vara en registrerad medlem för att dra nytta av online-lyxen (registrering är gratis). Från Bags To Riches erbjuder sina kunder en hyrd handväska i en månad i taget. Varje hantverksuthyrning tjänar kunden ett visst antal poäng. poäng 'kan få dig rabatter och specialerbjudanden. Alla väskor skickas omedelbart och är fria från frakt och fraktkostnader.

3.

Besök Kiss My Bag. Kiss My Bag är en online handväska hyra som begär att du betalar ett månatligt medlemskap. Ett betalt medlemskap garanterar att du kommer att få pengar sparande rabatter och andra kampanjer. Hyrestiden börjar på garantidagen och kommer till din från Storbritannien via Special Delivery. Ditt medlemskap, Kiss My Bag, kommer att förbereda en kreditkontroll för att validera alla kunder, bara Då skickas din efterfrågade väska till dig.

4.

Besök hyr mig en handväska. Hyr mig en handväska delar designerväskor, kläder och skor i fyra kategorier. Silverföremål, Guldföremål, Platina-objekt och Runway-objekt. Alla nya medlemmar kan bara välja artiklar som listas i Silver-kategorin tills godkännandet ges av företaget för att komma åt andra samlingar.

5.

Shop Ebay. Om tanken att hyra en handväska fortfarande inte passar din livsstil, kan du hitta nya och försiktigt använda designerhandväskor för en bråkdel av kostnaden när du handlar online på platser som Ebay och Overstock.com. Den enda undergången med att köpa en handväska är att det är svårt att säga av bilderna om det är en äkta designer handväska eller om det är en replika. Om priset är för bra för att vara sant ... är det förmodligen.

Tips och varningar

  • En del handväskor som kräver ett betalt medlemskap kommer att tillåta du har en 'trial' hyra.
  • Vissa hantverksföretag erbjuder en väntelista för de mest populära föremålen.
  • Tack vare Internet har det varit lättare att hyra specialprodukter. Online kan alla hyra bilar, möbler, filmer och till och med handväskor och allt levereras direkt till din dörr. Ja, du kan hyra din favorit designer handväska och vara avundsjuka av festen. Fördelen med att hyra en handväska jämfört med inköp kan bokstavligen vara en besparing på tusentals dollar. För kvinnor som drömmer om att bära handväskor av de rika och berömda, kan den drömmen enkelt bli verklighet på ett mycket bekvämt och billigt sätt.