Vad gör ansiktsfotogen?

 

Funktioner

Generellt är ju mer symmetriska en persons ansikte, desto mer fotogen är hon. Utöver det är allt förhandlingsbart.

Betydelse

Människor är tredimensionella, men ett fotografi Vår hjärna behandlar den här tvådimensionella bilden och föreställer den automatiskt i 3-D. Vinkelyta tenderar att vara mer fotogena eftersom de verkar ha mer djup i bilder.

Expert Insight

Professionella fotografer arbetar med belysning för att skapa djup och för att ge det mest smickrande utseendet möjligt. Om du kan ta bilder av dig själv under vissa tider av dagen eller med vissa typer av artificiellt ljus, kommer detta att gå långt mot fotogen. gyllene timmen 'inträffar ungefär en timme efter soluppgången och en timme före solnedgången, och det är ofta en fotografs favorittid på dagen. Denna typ av ljus gör att en persons hud ser mjuk och slät ut och det finns inga skuggor för att överdriva ovanliga funktioner.

Typer

Den bästa makeu p för att skapa ett mer fotogent ansikte är ögonmakeup. Mascara och en touch av eyeliner skapar djup och hjälper till att dölja ögonlocken för att få ögonen att verka större. Lär dig också vilka färger av tyg du ser bäst ut, använd sedan kläder av dessa färger när du vet att du kommer att ha din bild tagen.

Överväganden

Undvik att titta direkt in i kameralinsen, eftersom det här posera kommer att överdriva varje asymmetri i ansiktsfunktioner, till exempel två något olika storlekar av ögon eller en stor näsa. Med en liten vinkel bort medan du tittar tillbaka på kameran kommer det att öka din fotogena kvalitet. Dessutom lutar du ditt huvud lite, för att Det gör att ögonen verkar större. Var försiktig så att du inte lutar för lågt, för att du inte vill skapa eller accentuera en dubbelhakeffekt. Med viss övning kan allt detta komma väldigt naturligt.

Potentiell

Attityd är viktig. Många ser bra ut på bilder eftersom de inte har det med att ta sin bild och de känner sig inte obekväm, irriterad eller nervös. Du vill också ha ett äkta leende i stället för en falsk. Några av de mest smickrande bilderna uppträder när en person skrattar naturligt. Tänk på något lyckligt eller roligt och skratta lite, det hjälper dig att göra ditt leende naturligt. Modell Naomi Campbell var en gång betrodd till models.com att hon började posera framför en spegel vid 16 års ålder, som redan visste vikten av att upptäcka de bästa vinklarna och belysningen. Du kan se att det är fotogena kommer inte alltid naturligt, oavsett hur vacker någon är. Med viss övning och tekniker kan du dock alltid se bra ut framför kameran.