Vilka vitaminer växer håret snabbast?

 

Ta vitaminer

Att ta rätt vitaminer kan hjälpa ditt hår att nå sin maximala tillväxtpotential. Det kommer också att hjälpa ditt hår att vara hälsosammare och mer motståndskraftigt. Börja med att ta ett multivitamin. Jämför ingredienserna i ditt multivitamin med de som ingår här och köp eventuella extra tillskott du behöver. Förnatala vitaminer har ytterligare B-vitaminer och folat, som också är viktiga för hårväxt. Det är ingen skada att ta prenatala vitaminer när du inte är gravid (även om det alltid är en bra idé att kolla med din läkare).

För att påskynda hårväxten, se till att du får vitaminerna rekommenderade genom ditt multivitamin och en kombination av kosttillskott varje dag: 50 mg av ett vitamin B-komplex och vitamin B-6; minst 1000 till 2000 mg vitamin C; 400 till 800 IE av vitamin E; 10.000 till 15.000 IE beta-karoten; 300 mg kiseldioxid och 1 msk. linfröolja. Det rekommenderas också att ta 250 mg nässla tre gånger om dagen för att hjälpa till med hårtillväxten.

Andra ändringar för att förbättra ditt hår

Det finns andra beteenden du kan göra som kan störa ditt hår s Rökning är giftig för kroppen, och det stämmer med en hälsosam hårväxt. Om du dricker för mycket koffein kan det också skada håret. Dessa två vanor kan göra att ditt hår faller ut snabbare eller blir sprött och grått snabbare.
< br /> Ät en hälsosam kost. När du bränner din kropp är det hälsosammare överallt och det inkluderar ditt hår. Håret växer snabbare och ser friskare ut. Att öva ditt hårs vitalitet. Träna några gånger per vecka för att förbättra din cirkulation och därmed ditt hår.

Få gott om sömn. Att beröva din kropp med adekvat vila medför många problem, inklusive snabbare håravfall och sprött hår. Massage ditt huvud varje vecka för att förbättra cirkulationen till hårsäckarna och stimulera hårväxten. Om du vill påskynda hårväxten finns det några saker du kan göra. Ett steg du kan göra är att ta vitaminer. Ett annat steg du kan ta är att eliminera några dåliga vanor och börja några nya hälsosamma vanor för att påskynda hårväxten.