Hur man gör kläder med plastpåsar

 

1.

Bestäm vilken typ av väska du vill använda. Plastpåsar finns i många olika former, storlekar och färger. Om du redan har en idé för den klädsel som du försöker skapa, bestämma vilken färg du tycker är den ska vara. Detta kommer att hjälpa dig att begränsa din plastpåse val. Tänk dessutom på utflödesflödet. Vill du att det ska draperas på ett visst sätt att bara en stor plastpåse tillåter? Eller vill du ha en invecklad vävningspåverkan som kan vara lättare att åstadkomma med små påsar?

2. När du har bestämt dig för påsarna att använda, borde du bestämma hur man monterar kläderna. En toga kan enkelt göras genom att klippa hörnet av botten (förseglat ände) av en vit soptäcka, sätta huvudet genom den änden av påsen och binda det andra hörnet i en knut. En rörtopp kan tillverkas genom att knyta till små påsar tillsammans, placera knuten i mitten av bröstet och linda resten av påsen runt på ryggen och binda sedan en annan knut.

3.

Kläder med plastpåsar behöver inte mycket i vägen för dekorativa utsmyckningar. Om du vill lägga till lite något att polera av ditt stycke, kan du använda band för att dölja verkar och knappar för att maskera band. När du använder band kan en limpistol eller handstygning fästa bandet ordentligt. Detsamma kommer att fungera för knappar.

4.

Plastpåsarna själva kan användas på ett mer komplicerat sätt för att lägga till d u0026 # xE9; cor. Klipp en shoppingväska i remsor och väva sedan remsorna tillsammans och skapa en stor rektangel. Avsluta toppen och botten av rektangeln genom att fälla ner kanten och limma ner den. Lämna sidorna med hängande bitar av plastremsorna. Vik plåten runt din torso och binda remsorna ihop i ryggen. Viola, en plastpåse bustier!

Tips och varningar

  • Kreativitet, rättegång och fel är nyckeln. Var inte rädd för att prova något annorlunda!
  • Limpistoler skadas när de är heta. Var försiktig!
  • I dessa dagar av serietidningar, sci-fi och anime-konventioner söker fler än någonsin nya sätt att utveckla kostymer som deras favoritkaraktärer. Ibland improviseras även regelbundet dagligt slitage för att möjliggöra ett mer individualistiskt förhållningssätt till dressing. Det finns inget enklare eller mer originellt sätt att visa din individualitet på ett av dessa konventioner än genom att använda plastpåsar för att skapa dina kläder.