Hur kan jag säga om Prada-glasögon är äkta?

 

1.

Fråga säljaren om äkthetsintyget. Detta bör ha Prada-märket och information om de material som används i glasögonen. Kontrollera att certifikatet säger 'Made in Italy.' Det pappersarbete som ingår i glasögon bör också ha en garanti utfärdat från Prada. Om äkthetsintyget eller garantin saknas är glasögonen troligen inte autentiska.

2.

Känn din prispunkt. Prada glasögon kostar vanligen $250 och upp utan linser. Om priset verkar vara för bra för att vara sant, är det förmodligen och glasögonen är antagligen repliker.

3.

Se till att glasögonen kommer med ett Prada-glasögonfodral. Fallet ska vara högkvalitativt och robust med ett mjukt inredning och en glasögon som också har Prada-logotypen. Om glasögonet är billigt, spetsigt eller inte har logotypen i både fallet och tyget, är föremålet förmodligen inte ett äkta par Prada-glasögon.

4.

Titta på glasögonen noga. Prada-logotypen bör placeras på insidan av en av glasögonstammarna och ska vara jämnt fördelad på stammen. Logotypen ska skrivas tydligt och utan några suddiga linjer eller bokstäver. Autentiska Prada-glasögon kommer att säga 'Made in Italy' på insidan av en av stammarna.

5.

Fråga om eyeglassmodellnumret. Denna information bör vara tillgänglig för autentiska Prada-glasögon. Om säljaren inte kan ge modellnumret, är glasögonen antagligen kopior.

Den avancerade lyxtillbehörssignalen Prada började i Milano, Italien år 1913. Sedan dess har företaget varit känt för sina handväskor och tillbehör, som kan köpas hos auktoriserade butiker över hela världen. Som med många avancerade märken är replika av Prada-artiklar allmänt tillgängliga för köp. Det finns dock några sätt att bestämma ett autentiskt Prada-objekt, inklusive Prada-glasögon.