Hur man använder öronsträckare

 

1.

Fortsätt inte tills du har helt läkt igenom öron. Det tar vanligen ca 6 veckor för ett genomborrat hål att helt läka.

2.

Köp öronsträckare, som kommer i en mängd olika mätare; men avsmalnande bårar används vanligtvis. Dessa är öronsträckare som avsmalnar i storlek från den lilla startmätaren till den större änden. Välja öronskruvar av rostfritt stål eller buntar, eftersom de är minst troliga att hämta bakterier, vilket minskar dina risker för infektion.

3.

Tvätta händerna med antibakteriell tvål. Händerna bör alltid vara rena och bakteriefria innan du rör på öronsträckarna eller dina piercingar.

4.

Massage dina öronlober försiktigt för att öka cirkulationen. Detta kommer att hjälpa till att göra stretchprocessen enklare.

5.

Sätt in den avsmalnande öronsträckaren i ditt genomborrade hål, så långt det går bekvämt. När du når den punkten, tryck den bara lite längre. Detta borde vara en mycket liten mängd. Du kommer att känna en stickande känsla i öratloben. Om du känner ont har du gått för långt.

6. Applicera gummi cirkulära ringar till avsmalnande öronsträckan för att hålla den på plats.

7.

Låt öronsträckarna vara på plats i 2 veckor. Tidsperioden för läkning varierar mycket från person till person. Det är inte nödvändigt att skynda på läkningsprocessen, eftersom det kan leda till problem.

8.

Var försiktig med öronen mellan sträckor. Blanda 1 tsk havs salt i 8 ounces varmt vatten och applicera lösningen på dina utsträckta öron 3 gånger dagligen.

9.

Ta din tid med sträckningsprocessen. är mer benägna att skapa ärrvävnad och får infektioner. När din kropp är klar kan du sedan sätta in öratsträckarna längre. Följ samma helande och vårdprocess efter varje ny sträckningssession.

Tips och varningar

  • Sträck långsamt. Rusa inte processen eftersom det kan leda till deformerade hål, infektioner och rifna öron.
  • Du bör aldrig blöda när du sträcker dina öron. Om du blöder har du gått för långt.
  • Se till att det inte finns smuts, damm eller skräp på öronsträckarna.
  • Förvänta dig någon ömhet och inflammation från sträckningsprocessen, men du bör inte uppleva extrem smärta.
  • När ett öra har sträckts, återgår hålet sällan till sin ursprungliga storlek. Tänk på detta innan du begår att sträckta öron.
  • Öronsträckare används för att gradvis öka hålstorleken i hål i öronen. Sträckarna sträcker sig väldigt långsamt vävnaden runt hålen och orsakar små tårar i den. Sträckarna förblir på plats tills tårarna har läkt sig fullständigt och därigenom skapar större hål. Sträckande öron ska ta ett tag. Så här gör du rätt.