Hur man gör bikupor frisyrer

 

1.

Halv u0026 amp; Halva bikupan. För halv u0026 amp; halva bikupan, du kanske vill ställa ditt hår som du normalt skulle för en bra del av ditt hår kommer att hänga i ryggen. Efter att ha satt håret, gör en del över huvudets bakre del av ryggen (från sida till sida) och gör sedan en annan del från sida till sida ett par tum bort från den delen och ett avstånd bort från framför huvudet. Tappa framdelen av håret på plats med hårklippet för att hålla det tillfälligt ur vägen. Kamma mittpartiet av håret upp, samla det i en hästsvans på toppen av ditt huvud och säkra det med elastikbandet. Ta en liten del av håret från hästsvansen och kör en kam genom den i en uppåtriktad riktning. När du når hårets ände, sätt tänderna på kammen genom håret, nära hårets ände och skjut kammen ner i håret mot hårbotten så håret klämmer upp (det här kallas att reta håret ). Täta resten av håret i hästsvansen (en liten sektion i taget) tills allt håret är retat och liknar en fågelnest. Ta klippet ut ur den främre delen av håret och kamma håret tillbaka över det hårda håret för att skapa ett smidigt utseende. Tuck ändarna av håret under att lämna ett rent och polerat look. Säkra ändar på plats med hårnålar, men gör det på ett sätt där stiften inte visar. Form krullar med det lösa håret i ryggen, eller kamhängande hår så det ser snygg ut. Spraya håret med hårspray.

2.

The Plain Beehive. Del håret från sida till sida, ett avstånd från huvudets främre del, och klippsektionen av håret på plats. Kamma kvar håret och säkra på huvudet med elastiskt band. Skaka håret enligt instruktionerna i steg 1 tills allt håret i hästsvanset är retaserat. Ta bort klippet och kamma framdelen av håret bak och över det hårda håret. Tuck slutar under och säkra med hårnålar, eller formar ändarna av lös hår i en krull och säkra på plats i huvudets bakre del. Spraya håret med hårspray.

3.

Den franska Twist Beehive. Del håret från sida till sida, ett avstånd från huvudets främre del och klippets hårsektion på plats. Kamma kvar håret och vrid för att göra en hårrulle mot baksidan av huvudet. Skjut hårnålarna i sidor av rullen för att hålla på plats. Tease ändar av lös hår från rulla för att skapa en massa retad hår ovanpå huvudet. Ta ut klippet ur håret och kamma håret över skuren hår. Gör en curl med ändarna av håret och säkra på plats på baksidan av huvudet, överst på hårrullen. Spraya håret med hårspray.

4.

Den Banged Beehive. Del håret från sida till sida, ett avstånd från huvudets främre del, och låt den här delen av håret fungera som ditt smäll (klipp håret för att göra smäll om det behövs). Några inches tillbaka från den delen, gör en annan sida till sida, och klippa den här delen av håret för att hålla den tillfälligt ur vägen. Kamma det återstående håret upp och säkra med ett elastiskt band ovanpå huvudet. Täta håret i hästsvans och kamma sedan klippt hår över tätt hår. Gör en krullning med hårets ändar och säkra med hårnålar eller hål i håret under noggrant och säkert med hårnålar. Spraya hår med hårspray.

5.

Hästsvansbikupan. Gör en sida till sida, ett avstånd från huvudets framsida och säkra med ett hårklipp för att hålla håret tillfälligt ur vägen. Gör en annan sida vid sida på huvudets bakre bakre del, och klipp den delen av håret med ett hårklipp. Gör en hästsvans på baksidan av huvudet med det återstående håret och säkra med ett elastiskt band. Ta bort klippet och reta den mellersta delen av håret, och ta sedan bort det andra klippet och kamma den första delen av håret över det hårda håret och hackets slutar snyggt under och säkra med hårnålar. Spruta bikupor av hår med hårspray.

Tips och varningar

  • Med hästsvansbikupan kanske du vill byta en bit hår runt det elastiska bandet för att dölja det, eller du kan lägga ett smyckigt hårnål eller hårklipp på toppen av hästsvansen för ett glamoröst utseende. Du kan använda dekorativa hårklipp för att klä upp någon av bikuporna.
  • Teasing can skada håret.
  • Beehive frisyrer kallas så eftersom en bikup är vad de liknar. För att få denna utseende är håret retat och staplat högt på huvudet. Beehive frisyren gör en comeback efter att ha blivit en hit i slutet av 1950-talet. För att skapa bikupor hairstyles behöver du ha medelstort hår eller långt hår för önskad höjd och volym.