Hur man gör hårspray frisyrer

 

Håll det upp

1.

Välj lämplig nivå av hållfasthet. Hårsprayar kommer i styrkor som varierar från ljust håll till maximalt håll. Det är viktigt att välja en som fungerar bra med den frisyr du ska skapa. Ljushållare är bra för fritt flytande hår medan maximala håll är bra för updos som borde hålla sig på plats med liten rörelse.

2.

Applicera hårspray vid rätt tidpunkt. Det är bäst att alltid applicera hårspray till din övergripande frisyr när den är klar. Dessutom kan du också applicera hårspray mellan styling-stegen om du har svårt att hålla stilen.

3. < / p>

Skaka hårsprayen. Du måste störa hårsprayens innehåll efter att den sitter för att återaktivera hållfastheten. Skaka behållaren väl medan locket fortfarande är på.

4

Placera hårspraymunstycket. Munstycket ska placeras ungefär sex tum från håret för att undvika överkoncentration i ett område.

Applicera hårspray Om du använder en aerosol hårspray är det viktigt att du rör dig snabbt. Tryck ner munstyckssprayen medan du rör dig fram och tillbaka, aldrig stående på ett ställe. Applicera ett snabbt och jämnt lager hårspray i en konsekvent spray över hela ditt huvud. Om du arbetar med icke-aerosol hårspray, applicera snabba utbrott som släpper ner trycket på munstycket nästan omedelbart. Flytta dig till nästa hårsort med konsekventa snabbbrott.

Vackra frisyrer är snabba att falla ur sin plats. Applicera hårspray till dina färdiga stilar säkerställer att de håller sig intakta hela dagen. Genom att välja lämplig hårsprayprodukt kan du innehålla en hållbar hållning som ändå upprätthåller ett naturligt utseende.