Hur man gör parfym doft senast

 

1.

Applicera babyolja på din hud medan den fortfarande är fuktig och du är frisk från duschen. Applicera sedan parfymen på din oljerade hud. Parfym förlorar sin doft när den avdunstar. Oljan kommer att hålla den avdunstad så snabbt.

2.

Applicera unscented lotion i fuktig hud och använd omedelbart din parfym till din fuktiga hud. Liksom babyoljan, hjälper lotionen att hålla din hud fuktig och hålla parfymformen torkad så fort. Lotion lämnar en renare känsla på huden, mindre smidig och oljig än babyolja.

3.

Lag din parfym med komplimangerande duschgel och lotion för att hålla doften fräsch. Som ett lager bär, behåller nästa din doft.

4.

Använd parfymen på din hud och komplimangerande kroppssprut på dina kläder. Kroppsspray tenderar att gå på ljusare och tyget i dina kläder kommer att hålla doften. Kontrollera alltid med en liten bit av tyget först för att se till att den inte vunnit.

5.

Spraya parfymernas komplimangerande kroppsspruta i ditt hår som du skakar på huvudet så att doften är jämnt fördelad. Om du inte har kroppssprayen kan du också bara använda din perfekta parfym.

Det är inget mer frustrerande än att vara perfekt accessorized för en speciell kväll, obefläckat klädd och nyssprayad med en underbar luktande doft, bara för din favorit doft att bli platt eller obefintlig, bara ett par timmar senare. Det finns några enkla steg du kan ansöka för att göra den speciella doften förblir lika potent och läcker som den var klockan 8:00, klockan 2:00.