Hur man hittar en bra hårrätare

 

1.

Leta efter information (webbplatser, annonser, etc.) om rätningsjärn som erbjuder bilder och neddragningar på sina produkters funktioner som värme nivåer, byggnadsmaterial och tiden det tar för din hårrätare att värma upp för användning. Med en så stor mängd platta strykjärn på marknaden är en överblick över varumärken och funktioner en nödvändig start för din forskning före köp.

Fråga din frisör för råd . Fråga om vilka varumärken de använder och vad de rekommenderar för din användningsnivå och budget. Om din salong har en butik, kan de sälja rätare. Besök personligen för att titta på deras lager och ställa frågor från din hårvårdspersonal. De flesta salongkvalitets hårrätare är gjorda av keramiska material, vilket kan vara ganska dyrt. Om din frisörs rekommendation inte är din budget, be dem att hänvisa dig till ett annat material eller varumärke som är effektivt men billigare.

3.

Besök en skönhetsförsörjning lagra och fråga en anställd att gå igenom sina val av plana strykjärn och förklara skillnaderna. Om du noterade några speciella varumärken av intresse under din forskning, kolla dem när du är i butiken. Jämför priser och varumärken till andra namn varuhus i ditt område. Överväg att offra en funktion, som en snabb uppvärmningstid, för ett bättre byggmaterial eller vice versa beroende på dina prioriteringar. Detta kan bidra till att sänka priset för dem på en budget.

p> 4.

Granska dina alternativ för hårfickare och jämför deras priser och egenskaper. När du fattar ett beslut och köper ditt hårrätare, registrera dig för eventuell garanti som kan finnas med produkten. om dess användning eller hur man använder den för din hårtyp, ta den med dig till ditt nästa hår utnämning och be om tips.

Liksom varje köp, köper det perfekta och mest effektiva hårrätaren (även känt som en platt järn eller rätningsjärn) är produkten tid och forskning. Det kan inte ta veckor och utarbeta jämförelsetekniker för att identifiera en bra hårrätare, eftersom det finns många sorter av rätjärnjärn samt många priser. Att satsa på en liten mängd forskning före köp ökar definitivt chansen att du kommer att vara nöjd med ditt köp. Lär dig hur du får reda på vilken hårrätare som passar perfekt, och hur mycket du kan förvänta dig att spendera för att få de funktioner du vill ha inom ditt prisklass.