Hur man klär sig som en Vixen

 

1.

Släpp din inre vixen genom att lägga färgerna röd, svart, guld och silver till din klädsel. Dessa färger lockar uppmärksamhet och lägger drama till en outfit. Du kanske vill använda dessa färger som huvudkomponenten i en outfit eller som tillbehör.

2.

Välj tyger som har vixenegenskaper. Cashmere är väldigt mjuk och lockande. Siden är mjuk och känns underbar mot huden. Velour är klibbig och mjuk. Lägg till några vixen outfits genom att hitta kläder i tyger som är tilltalande för ögonen och händerna.

3.

Var dramatisk. Vixen gillar drama. Stiletto klackar är vixens telefonkort. Sexiga skor är ett måste för alla aspirerande vixen.

4.

Var modig. Att klä sig som en vixen är inte för den blygsamma. Vixen klädsel lockar mycket uppmärksamhet och inte allt är positivt. Så bryr dig om när och var du klär dig som en vixen och se till att du är bekväm i dina val.

5.

Lägg till vixen-detaljer till ditt övergripande utseende med utsmyckningar som att använda eyeliner till Gör Cleopatra kattögon, ha en manikyr och pedikyr med röda eller svarta naglar eller använd en spray på glitter för att lägga skimning på kroppen.

Tips och varningar

  • Fira din inre vixen när humöret slår.
  • Köp försäljning för att hitta vixenkläder på rabatt i slutet av säsongen.
  • Använd inte mycket pengar på varor du kanske inte bär ofta.
  • Vixen attire lockar mycket uppmärksamhet.
  • Vixens har mycket röd, svart, guld och silver. Lägg drama till din garderob med dessa färger och låt din inre vixen dyka upp. När stämningen verkar vara en vixen leta efter outfits som är klibbiga, lågklippta, metalliska, gjorda av mjukt tyg eller alla ovanstående. Skäm bort din sensualitet och lägg till några vixen outfits i din garderob för att ha kul med din klädsel.