Hur man skär dina ögonbryn

 

1.

Använda samma balsam som du använder för att konditionera håret lite på varje ögonbryn. Tänk på det som när du rakar dina ben, använder du rakkräm rätt? Tja balsammen fungerar som rakkräm för ögonbrynen.

2.

Stå (eller sitta) framför en spegel med bra belysning. Använd din ögonbrynpenna, sätt den parallellt med ditt öga och näsa: mellan var näsborren slutar och ditt öga börjar. Det är här ditt ögonbryn ska börja. Rita en linje för att markera den här platsen. Gör detsamma med det andra ögonbrynet.

Nästa rader upp din ögonbrynpenna där din iris slutar, det är här där din båge ska börja (var titten ska vara) . Markera en rad där också. Ringa upp bågen i en vinkel där din iris slutar.

4.

Rita upp penna i slutet av ögat så att det sträcker sig diagonalt i ögonbrynet. Det här är vi, då ögonbrynet ska sluta.

5. När du har tagit dina märken tar du handen som du inte använder för att skriva (om du har rätt hand om du använder vänsterhanden, om du är vänsterhänt, använd höger) och sträcka huden runt ögonbrynet så att det är lite tätt. Det här låter dig ta bort mer hår. Du kan hitta en ögonbrynpenna vid skönhetsbutiker eller närbutiker.

6.

Hoppa inte i försök att ta bort håret, speciellt om du aldrig har böjt dina egna ögonbryn före. När du håller rakhyvel horisontellt försiktigt börjar du ta bort håret som ligger utanför de linjer du har markerat. När du gradvis tar bort hår kan du bestämma hur tjock eller tunn du vill att dina ögonbryn ska vara.

7.

Se i spegeln och se till att dina ögonbryn stiger upp. Du kan också behöva ta bort hår som förbinder dina ögonbryn (uni panna ).

När du har böjt varje ögonbryn, tappa lite alkohol på en bomullspinne och torka varje ögonbryn. Detta kommer att bidra till att förebygga raserbultens monster.

Tips och varningar

  • Förvänta dig inte för dina ögon att vara böjda för alltid, för att du ' Jag har använt rakhyvelmetoden, de kommer att växa tillbaka inom en veckos tid. Du kan antingen ta kontakt med din rakhyvel, ta bort överflödigt hår, eller överväga en annan teknik som kallas gängning som varar mycket längre men kan vara dyrare.
  • Om du har bågat upp dina ögonbryn och de verkar typ av tänk eller knappt synlig, kan du använda en ögonbrynpenna för att mörka dem lite, men gå inte överbord.
  • Om du tvivlar på att du inte kommer att kunna skjuta dina egna ögon överväg att gå till en kosmetolog! De flesta kommer att kosta ca $10 (beroende på var du går)
  • Om du tror att använda pincett skulle vara effektivare skulle jag inte rekommendera det! När du använder pincett drar du ut hår som aldrig får växa igen vilket betyder att du inte kommer att få ögonbryn längre!
  • Ögonbrynen har mer inverkan på ansiktet än folk tror. De verkar för att hålla saker som vatten och svett faller i ögat, men de accentuerar också ansiktet. Öka ögonbrynen kan verka komplicerat, men följ dessa enkla steg och du kommer snart.