Hur man sparar pengar på hälsa och skönhet hjälpmedel

 

1.

Köp shampo, tvål, feminina produkter, rakprodukter och andra hälso- och skönhetsprodukter från grossistbutiker som Sam's Club eller B.J. De säljer ofta dessa varor i stora förpackningar och gallonstorlekar, vilket ger dig lite pengar.

2.

Skanna annonser i söndags tidningen och titta på Internet för kuponger. Var också uppmärksam på kuponger i kvinnors tidningar som 'Allt du' och 'Kvinnans dag'.

3.

Skanna din lokala snabbköpets veckovisa försäljningsblad för varor som säljs. Eller handla på WalMart eller Target för redan reducerade priser.

4.

Köp på din lokala dollarbutik för att få varor till $1. Många dollaraffärer bär namn shampoo, tvål och andra produkter för hälsa och skönhet.

5.

Köp online på Drugstore.com till rabatterade priser och många försäljningar. De säljer inte bara recept, men över- skivmedicin och en mängd hårvårdsprodukter, smink och mer. Din beställning kommer även att levereras till ditt dörrsteg.

6.

Köp avbruten smink från återförsäljare (ofta om det finns ett eller två varor kvar, säljer de det med rabatt), från en bondens marknad eller på nätet. Se till att föremålen fortfarande ser bra ut, vilket innebär att innehållet inte är avskilt, och kontrollera om ett utgångsdatum på produkter som smink.

7.

Skapa din egen hälsa och beau Ty hjälp produkter som använder vardagliga produkter runt ditt hus. Några av de enklaste sakerna att göra är rakkräm, hårgel, balsam, schampo och deodorant. Se avsnittet Resurser på den här sidan för mer information om hur man samlar dessa sparare.

Hälsa och skönhetsprodukter är ganska dyra. Och att vara det samhälle vi är - intresserade av att leta och lukta bra - det finns mycket att köpa och det kan lägga till. Kvinnor har mycket mer att köpa än män, och vi kan springa upp fliken ännu mer. Vad kan vi göra om Det så kan vi fortfarande se och lukta bra? Vi måste justera vårt tankesätt och hur vi handlar. Det kan vara lite arbete att spara pengar, men det är väl värt det på sikt.