Hur man tar bort oönskat tillbaka hår

 

1.

raka det. Detta är det billigaste och enklaste botemedlet för oönskat rygghår. Eftersom det är tillbaka hår, någon annan måste hjälpa. Razor resultat inte länge, några dagar högst. Men rakhyvlar är extremt billiga och enkla att använda.

2.

Prova hårborttagningskrämer. Hårborttagningskrämer brukade vara extremt stötande. Dagens krämer är dock lite bättre, men fortfarande ganska obehagliga. Dessa krämer arbetar inom några minuter för att ta bort hår överallt där de appliceras. Var noga med att testa den på en liten hudplast före användning för att se till att det inte finns någon reaktion på kemikalierna. Resultaten varar ungefär en vecka.

3.

Vax det Waxing varar längre än rakning, även om det medför mer smärta. Om en vän volontärer hjälper till, är vaxpaket som säljs i snabbköpet billigt och fungerar bra. Annars hittar du ett lokalt spa eller salong för att vaxa på ryggen. tillfällig rodnad som varar i flera timmar varje gång det är gjort, så planera utflykter med återexponering i enlighet därmed.

4.

Tänk permanent. Laser hårborttagning blir permanent av med hår. Men det är dyrt, tar flera sessioner och är inte väldigt bekvämt. Om håret i håret är särskilt besvärligt och pengar inte är ett problem, tar hårborttagning hand om problemet.

5.

Plocka det. Om det bara är en några hår, plocka ut dem med ett par pincett. Medan resultaten bara varar några dagar, är det bara mindre obehag och kostnaden är minimal. Om håret är lätt att nå är det möjligt att göra det ensamt, annars hitta en vän som hjälper.

Tips och varningar

  • Första gången, ta bort tillbaka hår en vecka eller mer före en planerad shirtless händelse. Detta säkerställer att någon reaktion, såsom rodnad eller stötar, är borta. Hudkänslighet för de flesta behandlingar minskar över tiden. Använd rakkräm när du använder en rakhyvel för att förhindra rakning eller rakning av rakhyvel.
  • Applicera inte krämer eller vax för att öppna sår eller solbränna hud.
  • Tillbaka hår är ett vanligt problem för män. Under sommaren bär många män skjortor när de simmer bara för att täcka upp sitt rygghår. Det finns dock flera alternativ att ta bort håret och förhindra gener och att ha på sig skjortor hela tiden. Från billigt till dyrt, temporärt till permanent, det finns en hårborttagningsmetod perfekt för alla.