Hur man väljer vinterhandskar

 

1.

Tänk på vad du behöver dina handskar för att se ut. Om du behöver dina handskar för att behålla ett visst utseende, (till exempel om du har dem på jobbet), kanske du vill titta på ett par läderhandskar. Läderhandskar är varma och snygga. Även om läderhandskar ser bra ut och är väldigt varma, var försiktig så att de inte blir våta.

2.

Om du behöver handskar för att skovla snö, överväga att köpa konvertibla handskar med PVC-prickar på handflatan. Dessa handskar gör att du kan gripa en spade, även i frysande förhållanden. De konvertibla handskarna låter dig hålla händerna varma, men utsätt dina fingrar om du behöver lite extra grip.

3.

Om du är skidåkare måste du Välj en uppsättning handskar beroende på vilket klimat du ska åka skidor i. En tung uppsättning handskar i en varmare temperatur kan göra en skidåkare mycket obekväm och vice versa. Vissa skidhandskar har speciella egenskaper, som näsdukar, som kan vara till stor hjälp vid skidåkning på långa avstånd i kallt väder. Om du planerar att åka skidor i vinter, välj handskar som är fodrade med antingen fleece eller ull för att låta dina händer vara varma och låta tyget andas samtidigt.

4.

< p> Om du funderar på ett par fritidshandskar för att hålla händerna ur kyla, men det kan inte ha mycket kontakt med snön, kanske du vill överväga att sticka akrylhandskar. Akrylhandskar finns i olika färger och mönster och är generellt mycket billiga. Akrylhandskar kan vara bra för barn som ofta förlorar handskar, eller för ett par handskar för att hålla bilen i nödsituationer.

Om du kommer att hantera massor av is och snö i vinter, kanske du vill överväga ett vattentätt alternativ, som kryogena handskar. Om du ska vara isfiske eller hantera frysvatten kanske du vill köpa ett par handskar som gör det möjligt för dina händer att vara helt torra hela tiden, även i frysningsförhållanden. Kryogena handskar kan vara lite dyrare än vanliga handskar, men skyddet mot iskallt vatten är väl värt det.

Tips och varningar

  • Gör Var noga med att behålla ditt mottagande efter att ha köpt handskar. Om du hittar handskarna inte rätt för dig kan du alltid ersätta dem.
  • Att välja handskar för vintertid kan vara svårt. Om du väljer handskar som är för tunna riskerar du att ha is och fuktiga händer under hela snöiga säsongen. Om dina handskar är för tunga kan du få problem med att ta handskarna på dig. För att få den perfekta balansen för dina vinterbehov, gå till en lokal butik och försök så många par handskar som möjligt. Oavsett om du 'skidar, skovlar eller gör en snögubbe, följ dessa tips för att hitta de perfekta handskarna för dig.