Så här applicerar du Fransk Maid Makeup

 

1.

Förbered ditt ansikte. Innan du använder smink är det viktigt att du rengör huden. Detta förhindrar täppt porer som oundvikligen leder till breakouts. Rengör din hud med en mild rengöring och handduk torka det försiktigt. Applicera din favorit toner och avsluta med att applicera din favorit fuktkräm. Tillåt din hud minst 10 minuter för att absorbera fuktkräm innan du fortsätter.

2.

Applicera foundation. Foundation hjälper till att skapa en smidig och felfri hud. Dot din grund på pannan, kinderna, hakan och näsan. Använd en fundamentborste, en fuktig svamp eller dina fingrar för att blanda grunden i din hud. Om du finner att det finns områden som behöver extra täckning, använd concealer. När din foundation och concealer är färdiga, sätt din smink med ansiktspulver.

3.

Skapa de djärva ögonen. Den franska piga kostymen innebär fet ögonmakeup som inkluderar mörk eyeliner, ögonskugga och mascara. Applicera en ögonskuggskugga som matchar din hudton som tvätt på ögonlocket. Välj en nyans som är tre nyanser mörkare än din ögonfärg. Applicera den mörkare färgen i ögonlocket. Blanda allt tillsammans med en blandningsborste. Lina ditt övre lock med flytande eyeliner. Låt fodret torka i minst 4 minuter och krulla sedan dina ögonfransar. Följ upp med en kappa mascara.

4.

Lägg till en spola. Välj en rodnad som är antingen rosenröd eller rosa. Dessa kommer att ge din hud ett lysande ljus och smälta in i huden. Applicera rodna på dina kinder i äpplen. Blanda rodnaden i huden genom att använda ansiktspulver och sminkborste.

5.

Skapa pouten. Det är dags för röda läppar! Lina dina läppar med rött läppfodral. Du kan eller behöver inte blanda fodret i dina läppar. Om fodret passar din läppstift är det inte nödvändigt att blanda. mörkare eller lättare, måste du blanda. Applicera din röda läppstift. Var noga med att kontrollera tänderna så att läppstift inte kom på dem.

Tips och varningar

  • För extra effekt, använd falska ögonfransar. Detta kommer att öppna ögonen och lägga till en dramatisk beröring av din smink.
  • Glöm inte att använda läppfodral. Eftersom du använder en djärv läppfärg är det viktigt att du använder läppfodret för att förhindra att din läppstift migrerar utanför din läpplinje.
  • Att klä sig som en fransk piga är mycket populärt runt Halloween. Dessutom finns det många mystiska teman middagar och fester som uppmuntrar deltagarna att klä upp sig. Denna kostym ska vara sexig och sminken ska se förförisk ut. Detta inkluderar typiskt mörk eyeliner, mörka ögonfransar och röd läppstift. Oavsett om du klär dig på Halloween eller på en kostym, är det enkelt och roligt att ansöka fransk maid makeup.