Så här tvättar du Micro Braids

 

1.

Tvätta dina flätor inte mer än en gång i veckan. Detta kommer att bidra till att du undviker strängglidning och gör dina flätor längre. Avstå från att tvätta dina flätor i fyra till fem veckor efter att de sätts in.

2.

Säkra dina fina flätor på lämpligt sätt. Dela ditt hår i fyra till sex större flätor. skilda flätor med hårbindning.

3.

Shampoo dina flätor. Massage shampoo genom hela håret. Undvik att gnida flätorna för att undvika glid och frizz. Applicera generösa mängder på din hårbotten också. När schampot har fördelats ordentligt i ditt hår, skölj bort alla rester med varmt vatten. Massera bort shampooet på samma sätt som du applicerade det.

p> Ställ in dina flätor med flytande balsam, snarare än en kräm. En flytande balsam ska köra igenom dina flätor med liten störning. Låt balsammetren tränga in i håret i 15 till 30 minuter.

5. < / p>

Skölj balsammen från dina flätor. Kör varmt vatten över dina flätor och låt duschhuvudets tryck göra det mesta av sköljningen. Lätt pressa dina flätor . Skölj ut så mycket balsam som möjligt.

6.

Handduk - torka håret. Medan ditt hår fortfarande är separerat i större flätor, kläm dina flätor i en handduk för att lossa överskott av vatten. Ta bort de större flätorna och låt ditt hår nere. Låt ditt hår lufttorka, eller linda det i en näsduk innan du blåser det torrt för att eliminera direkt värmekontakt.

Mikroflätor används oftast av afroamerikanska kvinnor för att simulera texturen av fritt flytande hår. Flätorna är så känsliga och mjuka att de är knappt synliga. Den här mångsidiga frisyren kan utformas på flera olika sätt. Den här flätprocessen tar timmar att uppnå, men om de bryts ordentligt kan de vara i flera månader.