Strand vid Strand Hair Fusion Instruktioner

 

1.

Separera en hårdel på baksidan av huvudet från hårets huvudkropp. Placera punkten i en råttahalskam bakom högra örat nära toppen och kör det horisontellt till samma punkt bakom vänster öra för att skapa en rak avskiljning. Klipp håret ovanför det här avståndet.

2. Ta en liten del av håret från vänster om avskärningen ungefär samma bredd som fusionssträngens förlängning.

3.

Håll hårsträngen i ena handen och placera hårförlängningsbandet, fäst vid förlängningens topp, under det naturliga håret en tum från roten. Se till att det naturliga håret ligger i förlängningsbandets kurva och ligger i en naturlig position.

4.

Knippa hårförlängningen och det naturliga håret tillsammans bara under bindningen med en hand att hålla den på plats.

Tryck på bindningen på det naturliga håret med hjälp av det uppvärmda applikationsverktyget med din andra hand tills bindningen smälts något och klibbigt.

6.

Rulla bindningen och det naturliga håret mellan tummen och forefingarna, när den har svalnat något för att skapa en rund, sluten tätning.

7.

8.

Skapa en annan del parallellt med den första, 2 tum ovanför den och repetera den här processen med jämna mellanrum.

Fortsätt på detta sätt tills önskad effekt av fullhet och längd uppnås.

Tips och varningar

  • För kalla fusionsförlängningar följer samma metod, men använd applikationsverktyget för köldkniv för att stänga bindningarna.
  • Kontrollera alltid att håret är rent och torrt före applicera hårförlängningar.
  • Applicera tillägg en tum från roten för att undvika att bränna och skada din klients hår och hårbotten.
  • Undvik att applicera tillägg runt din klients hårlinje eller del som Detta kan orsaka att bindningarna är synliga.
  • Var försiktig med att ta rätt delar av naturligt hår för att undvika otillbörlig stress på rötterna.
  • Tunt eller fint hår utgör ett problem för många kvinnor. Det kan vara svårt att stila och verka ohälsosamt och slätt i jämförelse med de långa, lyxiga låserna av kändisar. Hårförlängningar kan lägga längd och volym till tunt, kort hår och ge den en glamorös makeover. Sträng av hårfusionsförlängningar rekommenderas som det mest naturliga i utseende, särskilt när de är gjorda av riktigt mänskligt hår. Denna typ av förlängningar gör det möjligt för bäraren att sticka håret upp utan att behöva oroa sig för att någon ser sömmen eller klippen.