Curly Styles för naturligt svart hår

  Naturligt hår refererar till afroamerikanskt hår som inte har blivit rakt eller avslappnat. I stället lämnar det sig i sin naturliga konsistens, som tenderar att vara lockigt och något grovt. För att dra nytta av denna textur är krusiga stilar idealiska. Kortare stilar är lägre underhåll än långa lockiga stilar, men båda är alternativ för naturligt svart hår. Tänk också på att svart hår är skörtare än andra hårtyper och bör inte vara värmeformad, om alls.

Skulderlängd vinklad

En axellängd, vinklad, lockig frisyr är snygg. Det här ser speciellt fint ut med hår som har ringleta krökar. Hårets framsida är kvar längre och bör röra höger över axlarna. Lagen skärs i håret så att den har en definierad form. Baksidan skärs sedan kortare , och det vinklar mot framsidan.Denna lockiga stilen skapas genom att använda någon stylingkräm och gel, tillsammans med fingrarna för att kamma igenom den och förbättra krullarna. Använd ett litet krulljärn för att skapa ringlängder också, om så önskas. < h2> Updo En curly updo är lätt och elegant för ett dagligt utseende eller för ett speciellt tillfälle. För att skapa denna stil måste håret vara nära skulderlängden. Sopa upp håret och sätt in det placera med hjälp av bobby-stift eller dekorativa klipp. Låt mjuka krullar ramma ansiktet. För ett mer formellt tillfälle, lägg till en dekoration va pannband eller klipp.

Långt

Långt, lockigt, naturligt svart hår tar arbete för att bibehålla och hålla fuktad, men om det är sunt, det ser jätte ut. För denna stil måste håret vara två till tre tum över axlarna. Så det ser inte oskadat, lägger långa lager i hela håret, tillsammans med sidosvepta smällar. För att ta bort krullen, använd hårmousse när håret är fuktigt och skruva håret med fingrarna. Lägg också till en anti- frizz serum för att minska eller förhindra frizz eller flyghår. Byt upp detta utseende genom att dra upp ena sidan av håret med en barrette.