Fördelar med Eyelash Perming

 

Tidsram

Ögonfransning tar mellan 25 och 35 minuter i genomsnitt från början till slut. Estetiker kommer först att applicera lösningslösningen på ögonfransarna. Därefter lindas ögonfransarna runt en flexibel minirulle för att ställa krullen. Slutligen avlägsnas minirullarna och lösningen tvättas bort och lämnar naturligt krullade fransar bakom. Ögonfransningstiden varar mellan två till fyra månader beroende på individ. Permanent håller så länge som ögonfransarna är där, och en typisk cykel för ögonfransar är ungefär tre månader.

Funktion

Ögonfransning ger ögonfransar ett permanent uppåtkrökt utseende. Syftet är att eliminera behovet av att krulla en ögons ögonfransar dagligen.

Fördelar

Fördelarna med ögonfransning är utseendet på rounder, mer ungdomliga ögon. För kvinnor som upplever att ögonlocken faller, krullade ögonfransar kommer att skapa ett vakenare utseende och kan få dem att se yngre ut. För kvinnor med extremt raka ögonfransar eliminerar ögonfransar behovet av att använda en ögonfransare varje dag. Beroende på det naturliga mörkret hos en individs ögonfransar De kan eliminera behovet av mascara helt.

Överväganden

Personer som är intresserade av ögonfransning bör ta hänsyn till några faktorer, inklusive ögonkänslighet, kostnader och potentiella risker. Människor med känsliga ögon bör utöva extrem försiktighet vid överväganden av ögonfransar. De använda kemikalierna är mycket starka och kan orsaka allvarliga allergiska reaktioner med känslig hud. Ögonfransning kan kosta upp till $60 per session, och ska göras var tredje månad för att behålla önskat utseende. Detta innebär att permanent krullade ögonfransar kan kosta upp till $240 (plus ytterligare tips) per år för att upprätthålla. Många kvinnor föredrar helt enkelt att använda en $10 ögonfranskrämare som varar över ett år. Slutligen är ögonfransperming riskabelt. I allvarliga fall har det varit känt att inducera blindhet. Se till att söka efter välrenommerade skönhetssalonger och spa innan du bokar proceduren.

Varning

Ögonfransning är inte en FDA-godkänd procedur. FDA har faktiskt utfärdat varningar mot ögonfransning eftersom det finns möjlighet till blindhet. Förutom blindhet kan ögonfransning få en mer godartad - men ändå negativ - bieffekt: förlust av dina ögonfransar. Ögonfranshår är mycket känsliga och kan bryta lätt när den starka permeande kemikalien appliceras. Brott kan vara så minimalt som några ögonfransar eller så extrema som att förlora nästan alla sina ögonfransar. Ögonfransning är en estetisk procedur som permanent krullar ögonfransarna uppåt. Detta skapar en ungdomssyn och eliminerar behovet av daglig ögonfransning. Individer som beaktar förfarandet bör dock överväga de potentiella riskerna och negativa biverkningar innan de görs.