Hot Roller Instruktioner

 

Förberedelse

Köp en uppsättning varmvalsar. Välj större, bredare curlers om du vill ha större, fylligare krök eller mindre, smalare rullar om du vill ha mindre, hårdare lock. Många varmvalssatser levereras med en mängd olika rullar av olika storlek, vilket är ett bra alternativ om du vill ändra din krullstorlek. Sätt i dina rullar och vänta tills färdigt ljus kommer att komma på. De flesta rullsystem har ett ljus som blinkar när rullarna är helt heta och klara att använda. Förbered ditt hår, kamma igenom det och applicera en liberal mängd mousse för att hjälpa till med att hålla.

Bearbeta Använd en kam till sektion av ett hår som är ungefär samma bredd på rullen. Samla inte för mycket hår på en gång, eftersom det inte kommer att krulla effektivt. Kamma genom sektionen för att avlägsna fläckar och sprut eller spritz sektionen (särskilt nära rötterna), om du vill uppnå mer håll. Placera valsen med dina ändar i den delen. Använd tummen för att hålla ändarna på rullen och börja rulla uppåt eller nedåt, beroende på vilken väg du vill att krullen ska falla. Rullande nedåt är bäst för klassiska krullar, medan uppåt är bättre för spiralkrullar. Om du vill ha spiralkrullar, vrider du hårsnittet innan du rullar uppåt och hjälper också. Håll hårsnittet ordentligt när du rullar. Rulla tills curler ligger fast mot hårbotten. Säkra på plats genom att använda vilket system som helst av ditt specifika uppsättning rullar. detta är vanligtvis någon typ av klämma eller klämma. Upprepa denna process tills allt håret rullas.

Slutprodukten

När ditt hår rullas, använd hårspray för att ge hela skalpen ett ljusbeläggning. Kontrollera dina specifika rullningsinstruktioner för hur länge du ska vänta innan du rullar ut krökarna. De flesta uppsättningar rekommenderar var som helst från 15 minuter till en timme. Ju längre du lämnar i rullarna, desto mer sätter du krullen. När du har väntat på lämplig tid, rullar du försiktigt bort varje curler. Använd en kam för att stile ditt hår. Om du kamma eller borsta för kraftigt, kan du förlora en del av krullen. När du har stylat ditt hår, lägg till en mer applicering av hårspray för att hålla krullen så lång som möjligt. Curly, hoppande hår fungerar bra för speciella tillfällen eller vardagligt slitage. Krullarna kan vara stora och lösa eller små och täta. Du kan uppnå ett lockigt utseende med hjälp av en uppsättning varmvalsar. Du behöver också en stylingprodukt, en inställningsprodukt och en kam. Med lite träning och rätt uppsättning material kan du skapa ett helt nytt utseende för dig själv.