Hur länge tar Bellybutton Rings ta för att stänga upp?

 

Historia

Bellybutton ringar går tillbaka till antika egyptiska och latinamerikanska civilisationer (de var allmänt associerade starkare med krigare än lekmän). Används huvudsakligen som en symbol för status snarare än som prydnad eller kulturmärkning, var marinringar riddade i strid, service eller ledarskap. Egyptisk lag begränsade navalringar till faraonerna någon som bryter mot denna lag skulle mördas på syn. Bellybutton ringar var inte populär i USA tills 1980-talet.

Typer

Standardmätaren för en navelring är 14 men en mindre eller större mätare kan begäras innan piercingen görs. kan sträckas för att senare ta upp en skillnad i storlek om standard 14-mätaren ska bytas ut med en större gauge-ring. Om en mindre ring sätts på plats, kommer piercingen att passa löst tills den genomträngda huden krymper för att rymma den nya ringen. rekommenderade att den ursprungliga navalringen förblir i sjöfarten i 6 till 8 månader innan den tas bort för att minska risken för infektion, ärrbildning och uppmuntra till korrekt läkning. Skador på känsliga vävnader runt sjöfarten kan uppstå även om ringen ändras av en professionell. Om ärrbildning eller infektion uppträder kan kroppen avvisa smycken eftersom den försöker avvärja sin 'invaderare'.

Betydelse

Att genomborra sjöfarten, en lång tunn stav (nål) med en skarp punkten drivs genom sjöfarten stång skapar och passerar sedan genom de två punkteringshålen (en utgång och en ingångspunkt) en ring skjuts sedan genom öppningarna. Detta förfarande kan orsaka ärrbildning och infektion om det görs felaktigt eller om kroppen omedelbart avvisar ringen som inkräktare.

För att avvisa ringen från kroppen kommer flera viktiga symptom att inträffa vid punkteringspunkten och runt sjö. Dessa symtom innefattar korstformationer runt piercing, rodnad, irritation, mild smärta och en gul krämig urladdning. Utöver den normala ärr och infektion som uppträder under en piercing, kan kroppen avvisa ringen för några andra faktorer. I vissa fall kommer det helt enkelt att attackera ringen som en inkräktare och arbeta för att driva den, eftersom den bara ses som ett främmande föremål. Denna process kan vara från flera veckor till flera månader, beroende på personen.

Förebyggande / Lösning

Rengör piercing två gånger dagligen med en lösning av varmt havsalt och vatten. Blanda lösningen och applicera rikligt på området, rengöra ringen såväl som sjöområdet. Låt det lufttorka. Om det uppstår liten irritation, kontakta läkare. Placera aldrig alkohol eller Neosporin eller någon annan typ av medicin på smycken, eftersom dessa kan öka infektionshastigheten eller orsaka allvarlig irritation.

Överväganden

Om det sköts ordentligt och rengörs dagligen kan en navelring håller en livstid. Nyckeln är att behålla smycken som du skulle göra något annat: Rengör dagligen, rör aldrig med smutsiga händer, undvik att dra, se en läkare för regelbundna kontroller, vänta 6-8 månader innan du byter original piercing, och framför allt försök aldrig sträcka piercingen själv. Se alltid en professionell piercer om att göra några ändringar eller justeringar av piercing eller smycken. Piercingar av kroppen är gjorda av olika skäl. Från mode och erotik till religion och social identifikation fortsätter marin piercingar att vara ett uttryck för miljontals människor runt om i världen. Många faktorer kan avgöra hur snabbt en navelring stängs. Gemensamma rengöringstekniker är tillgängliga för att sakta, om inte eliminera, smitta och avvisande av smycken.