Hur man gör ditt hår glänsande och kontrollerbart gratis

 

1.

Tvätta håret med ditt vanliga schampo. Skölj som vanligt med varmt vatten.

2.

Applicera balsam. Men sluta! Låt det vara i minst 2 minuter, upp till 4 minuter men längre än det sparar bara tid. Skölj som vanligt med varmt eller varmt vatten.

Här är den goda delen. Efter sköljning med varmt vatten, skölj omedelbart med kallt vatten, så kallt som du kan stå Varmt vatten öppnar hårskalan och tar emot balsam. Kallvatten stänger det ordentligt och låses in och släpper inte någon oren luftfuktighet senare!

4.

Försök att inte använda en hårtork för att stile ditt hår. Om du kan stile den medan den är våt och låt den torka så kan du inte ens använda hårspray efter att du har använt kylvattensköljmetoden. Det kommer bara att hålla sig flexibelt på plats hela dagen och ser glänsande, naturlig ut och känns silkeslen mjuk! Var vänlig när du handlar i torkning. Kram i stället för att gnugga, för att undvika att håret hårs.

  • Blåsningstorkning är hård på håret och skapar en cykel som kräver mer och mer arbete för att förhindra frusning. Använd bara en hårtork när det behövs.
  • Lyckligtvis är detta en lätt 'försökt en gång utan risk' idé, så fortsätt och prova det. På vissa hårtyper kan det inte fungera så bra, så var inte beroende av det genom att prova det första gången på en viktig hårdag! Det kommer absolut inte att göra något för att försöka och det kommer att fungera på de flesta hårtyperna.
  • Det här är en super snabb och lätt försökt och sann metod som du kan använda när du vill göra ditt hår frizzfritt och superglänsande. Det fungerar till och med på galet lockigt hår!