Hur man gör en BH

 

Hur man gör ett bröst

Hitta ett bra mönsterVälj ett mönster som du gillar, med en stil du gillar: en rem, två band eller inga band, brett band eller tunna, spetskoppar eller vanliga koppar, insatser eller inga insatser? Jämför bra mönster, priser och välj den som du gillar mest. Mönstret kommer att innehålla vilken typ av tyg du behöver och efter att du har gjort dina mätningar hjälper det dig att bestämma mängden tyg du behöver, liksom allt du behöver.

2.

Ta mätningar Det bästa sättet att få de mest korrekta mätningarna är att få någon annan att mäta för dig. Så, om du kan hitta någon du litar på att ta dina mätningar, blir det lättast när du bär din bäst passande bh. Om du är för generad eller kan inte hitta någon gör du det själv. Du måste ta flera mätningar, börjar med att mäta den fulla delen av din byst och u0026 # x2013; inte dras snyggt, och din underbust, precis längs din ribbbur u0026 # x2013; som kommer att dras snyggt.

3.

Välj en FabricHere är där du kan bli galen. Efter mönstret för den typ av tyg du behöver, kan du välja något inom det här tyget för att göra din bh: vill du ha något ljus, något som kommer att blandas, något med ett mönster? Det är din bh och nu , kan du göra exakt vad du vill att den ska vara.

4.

Klipp och SewCut bitarna och sy dem ihop som visas i mönstret. För att försäkra sig om att den passar bra innan den är helt sys ihop, ta koppen och håll den upp till dig själv. Den ska täcka hela brystdelen och ha lite extra på sidorna (för sömmarna), men där Det är viktigt att kontrollera båda sidor, eftersom de flesta inte är symmetriska. Den stora delen om att göra det själv är: om det inte passar kan du justera bitarna.

5. Lägg till InsertsFör en bh att se och vara bäst, det borde göra flera saker: tryck bröst upp och tillsammans och ge stöd. Det bästa sättet att göra detta är med inlägg. Inlägg kan vara extra tyg eller någon typ av vaddering. Du kanske vill prova mer än en sak så att du kan bestämma vilken som fungerar bäst och som är mest bekvämt.

Kvinnor känner överallt problemet med bh. De goda är för dyra, de dåliga passar inte rätt. Ibland kan du inte hitta bh som håller bröstet som du vill ha det, ger rätt stöd, skar inte din hud och ser bra ut i dina kläder. Problemlös: Gör det själv.