Hur man gör en smycken display

 

1.

Första sak du vill göra är att lägga ner din bas. Din bas kan vara en solid bit papp eller glas. Använd vad du än har tillgång till. När du har din bas ner måste du börja ordna dina risers så att smycken kommer att ligga på olika nivåer vilket skapar visuellt intresse för varje köpare. Om du inte visar uppsteg, överväg då att använda böcker. Stack fyra upp på ena sidan och sedan tre på den andra. Glöm inte att placera de högre stigarna mot baksidan av bildskärmen.

2.

Nu när du har arrangerat dina risers vill du börja drapera den i tyg. Du kan använda en färg eller två eller tre - vad du än vill. Du vill se till att täcka hela basen och stigarna. Du vill inte att dina köpare ska se magiken nedanför. När du arrangerar din tygklump, klarar du hela din bildskärm för att ge dig mer visuellt intresse. Var noga med att klämma fast under tygets sömmar om de inte hämmas.

3.

Nu när den svåra delen är klar, ställer du in bildskärmen dags att ha lite kul. Ta ut alla smycken du vill visa. Du borde sätta det finaste stycket på de övre stigarna eftersom köparens ögon kommer att gå direkt till toppen. Drar sedan de andra bitarna ned i teckenfönstret. Var säker på men smycken i fina smyckenlådor. Du kan också använda satin eller sammet kudde för att drapera några av bitarna på t.ex. armband eller halsband.

Har du någonsin gått i en smycken butik och tänkt på dig själv hur vackert alla smycken såg ut? Nå kanske du har en garageförsäljning och hoppas kunna sälja några av dina gamla smycken men vet inte hur man ska visa det på ett sätt som gör att en person vill köpa. Nåväl, lugnt eftersom det är enkelt, snabbt och enkelt att skapa en smyckeskärm. Allt du behöver är en del tyg, i ditt färgval, smyckeskrin, risers och en fantasi. Läs vidare för att lära dig hur man gör en smyckeskärm.