Hur man gör filmrekvisita hemma

 

1.

Läs varje film i din film och bestämma - som regissör - vilka rekvisita som behövs för att uppfylla det skriftliga manuset och de åtgärder du ser för skådespelarna under scenerna. Inte alla rekvisita skrivs i ett manus. I ansiktet är de flesta inte och är föremål för den skriftliga tolkningen av de skriftliga orden. En generös regissör kan till och med fråga aktörerna om de tycker att tolkningen av manuset kräver extra rekvisita.

2.

Gör en lista över alla rekvisita som behövs för din produktion. Var noggrann och dubbelkontrollerad. Det är bättre att ha ytterligare rekvisita som är oanvända än att vara i behov av uppsättningen.

3.

Börja med de mer komplicerade sakerna. Kanske behöver du en kudde som öppnas lätt för ett kuddekamp. Du vill se till att du har en fyllning som ser bäst ut när du fluffar en del. En vanlig gammal bomullspudel i en kudde kommer inte att se söt ut för en kuddekamp snart. Leta efter bomullstycken som lätt faller , och packa dem i ett örngott. Söm det noga med undantag för en tricköppning som enkelt kan sönder. Detta kommer att möjliggöra en bra kuddekämpningsplats som ser naturlig ut och cool på kameran. Gör så många av dem som behövs för scenen. .

4.

Se till att du täcker upp logotyper, varumärken och kommersiella etiketter på objekt. Medan vissa filmer får sponsorer - och får betalt för att använda en produkt - måste andra Spruta målarfärg ljus röd över den koksburken. Det ser fortfarande ut som en sodavatten, men du kan undvika problem senare om du får filmen såld för distribution eller vinst. är för ditt skydd.

5.

Skapa en doggiedörr som inte existerar genom att tejpa en bit av filt mot en tom vägg. Detta skapar en illusion av en exteriör doggie dörr, men din hund behöver aldrig springa för det. Det här är en fin touch på uppsättningar som kräver några hundvänliga ändringar.

6. Använd skum för att skapa några enkla möbeltillbehör som du inte vill köpa. Kasta en bordduk över ett skumblock, och det kan se ut som ett ändbord. Måla det blått, och det kan skapa en faux smyckeskrin när smyckningen är överst. Det finns många saker som kan användas som en imitationstopp. Använd din fantasi.

Tips och varningar

  • Använd din fantasi för att skapa en prop som du behöver från alternativa källor i ditt hem.
  • Lämna inte barn ensamma med små rekvisita. Detta kan utgöra både ett säkerhetshot och ett hot mot ditt hårda arbete på rekvisita.
  • Movie rekvisita är en del av filmens budget och mycket pengar är tillåtet för dem på en stor budgetfilm. Du kan dock göra en självständig film och kanske till och med en studentfilm eller en kortfilm. När det här är fallet har du lite annat val än att göra film rekvisita hemma. Det kan göras, och du behöver inte bli galen med oro över deras äkthet. Så här kan du göra film rekvisita hemma.