Hur man gör pärla smycken

 

Hur man gör pärl smycken

1.

Rita dina pärl smycken design idéer i en skisspad. När du har en designidé, registrera den i din skissbläck.

2.

Observera trenderna i pärlemycken. Var uppmärksam på de typer av smycken som bärs av människor i ditt samhälle och av kändisar. Skriv ner dina observationer i en anteckningsbok så att du kan hänvisa till anteckningarna under design sessioner.

3.

Kompilera en lista över nödvändiga pärlemycken som gör förnödenheter. Hämta en smyckeskatalog eller forskningsmaterial på nätet. En grundläggande pärla smycken hantverk starta uppsättningen innehåller följande - pärlor, beading tråd, krympa pärlor, krymptänger, sterling silver tråd, nästång och näs tång.

4.

Lär dig om pärlkvaliteter för att handla smartare. Gradera en pärlor är nästan perfekt i färgdjup, skina, skära och sakna brister. Grade b pärlor är av hög kvalitet med utmärkt färg, glans och skär men kan ha några brister. Grade C pärlor och lägre blir dullare än högre betyg och har vissa brister. När graden sänks blir pärlorna progressivt mer mörka.

5.

Köp dina pärlor från en lokal pärlbutik. De flesta pärlaffärer har smycken som tillverkar varor och erbjuder klasser. Klasser undervisar pärla smycken gör tekniker och ger ofta bonusmaterial.

6.

Handla om kvalitet pärlor och smycken leveranser. Köp pärlor och smycken leveranser online och på hantverk visar för att spara pengar och hitta en mängd exotiska pärlor, som inte hittas lokalt. Många online-återförsäljare erbjuder rabatter för köp av bulkpärlor.

7.

Välj en rad olika pärltyper för smyckeprojekt. Pärlor är gjorda av material som ädelstenar, ben, horn, glas, kristall, trä, silver, guld, mässing, koppar eller tenn.

8. Använd pärlpärlor till säkra knäppningar på pärlhalsband och armband i stället för knut. Crimp pärlor är det professionella sättet att hålla pärlorna från att glida av strängmaterial.

9.

Tänk på hur pärlorna matchar i varje design när det gäller färg, form och textur. Välj pärlor som komplimanger eller kontrasterar med andra pärlor i stycket utan att kollidera.

10.

Ha kul att utforma pärl smycken. Bjud in vänner över att arbeta på smyckeprojekt tillsammans med varandra. Gör pärla smycken med dina barn som är gamla nog att njuta av pärlor. Du kan också använda pärla smycken design som din personliga tid att slappna av. Ha kul kulöra.

Tips och varningar

  • Leta efter inspiration i konst på museer. Ta med din sketchpad för att dra några idéer som du kan tänka på när du tittar på konst.
  • Experimentera med olika typer av strängmaterial som pärlor, silktråd, läderband eller gummikoordinat.
  • Återanvänd pärlor från kasserade smycken och tappningstycken. Titta på sparsamhetsbutiker och loppmarknader för gamla smycken med bra pärlor.
  • Håll pärlor organiserade i förvaringsbehållare designade för smycken. Dessa behållare har flera små fack för pärlor och komponenter. Du kan hitta pärlförvaringsbehållare på smyckenförsörjningsaffärer.
  • Bjud in vänner och familj att arbeta på smyckenprojekt med grupppärlor. Äldre barn tycker ofta om att ha pärl smycken hantverk.
  • Håll pärlor och smycken leveranser utom räckhåll för små barn eftersom de kan vara en kvävningsrisk.
  • Använd skyddsglasögon när du skär förhindra ögonskador.
  • Om du gillar smycken och har ett öga för matchande pärlor, kanske du vill överväga pärl smycken design. Pärlorna kommer i olika material från naturliga ädelstenar, trä och tenn till sterling silver. Du kan skapa klassiska bitar eller moderna konstnärliga mönster. Den här guiden kommer att lära dig hur man börjar göra pärl smycken.