Hur man gör shard smycken

 

1.

Gå till antikaffärer och hitta den perfekta gamla, krossade porslinet eller glaset för dina smycken. Hitta någon som försöker lossa gammal, trasig porslin.

2.

Kontrollera att porslinet eller glaset inte skulle vara mer värdefullt. Du kanske skulle kunna sälja dem till ett högre pris än de skulle brytas upp. Också du vill inte leva med det faktum att du bröt upp en porslin med vilken du kunde ha blivit en stor vinst.

3.

Använd en hammare att bryta upp i porslinet. Genom att använda en hammare raderar plåten omedelbart och i många delar. Du kan också släppa plåten på ett säkert sätt, så att plattan kan bryta där den vill. Det kan hjälpa din platta att göra sina egna unika former. kan också välja att använda verktyg för att skanna dina egna former ur kina.

4.

Leda kanterna på kina eller glaset med en vattenkvarn. skär dig själv när du hanterar porslinet eller ha på sig smycken.

5.

Skruva ihop korsstyckena med kopparfolie och löd dem ihop längs sömmen. halsbandet, armbandet eller det smycke du skapar.

6.

Använd stålull för att ta bort eventuellt mörkt kopparliknande patina som kan visas. Du har nu skapat egna smycken .

7.

Skriv alla infor på ett kort mation du kan på porslin och verktyg du använde. Det kommer att vara intressant för dem som antingen stöter på eller vill köpa din konst.

Shard smycken är en konstform med bruten Kina och återvinning den på vaser, kantor, bordplattor och smycken. Det är en konst som är mycket tidskrävande när man letar efter rätt skärpa men helt unik i sitt utseende. Det är inte det enklaste hantverket att behärska, men slutresultatet är alltid exceptionellt gudomligt. Läs vidare för att lära dig hur man gör shard smycken.