Hur man sparar pengar på frisörbesök

 

1.

Börja med rätt hårklipp

Hitta en topp hår stylist och få en frisyr som komplimanger ansiktsformen. För det här första besöket, leta efter pengarbesparande kuponger eller erbjudanden. Arkitekturen för din första frisyr bör vara minst sex månader, så boka din efterföljande hårutnämning med en junior frisör i samma frisörsalong. Fortsätt att se junior stylist eller lärling tills din frisyr behöver en total omstrukturering. Boka sedan ett möte med huvudhårstylisten igen. Var noga med att lägga till din kontaktinformation på din frisers adresslista, och många frisörer erbjuder erbjudanden och specialerbjudanden.

Stretch tiden mellan hårsalongbesök < br />
Många hårstylister erbjuder fria uppslag mellan hårbenämningar. En fransformning eller en knäppning föryngrar en hårklippning och ger ditt hår ett fräschare och mer polerat look. Denna snabba, fria formning kommer att återuppliva ditt hårklipp, öppna ditt ljuvliga ansikte och utsträcka tiden mellan hårbenämningar. En bra frisyr från en expert bör se bra ut i tre månader på längre hår. Kom ihåg att kortare hårklipp kräver mer frekventa besök på frisören.

p> 3.

Färga och konditionera ditt hår hemma

Många hem hårfärgsprodukter är lätta att använda och mycket billigare än hårsalongfärgningar. Om du måste ha en anpassad färg, kommer vissa hår stylister att ge kunderna lite personlig färg för hemmet root touch-ups. Fråga. Gör-det-själv glasyrer och skiner lysa upp tråkigt hårfärg mellan besök utan att ändra den anpassade tonen. Och många av de färgförbättrande schamponerna och balsamerna kommer att hålla din skräddarsydda frisörfärg färska fräscha och ljusa mellan besök. Dessa tekniker kan till och med låta dig spara pengar genom att öka behovet av salongfärgning till alla andra hårsalongbesök.

Om besök på frisören orsakar en belastning på din budget, finns det sätt att behålla ditt vackra hår utan att bryta banken. Visst, hälsosamt hår drar nytta av en näringsrik och balanserad kost. Rätt hårprodukter och hår styling tekniker bidrar också till en vacker man. Men det finns mer du kan göra för att spara pengar och se vackert ut.

Att få och behålla rätt frisyr är överkomligt med dessa idéer för att spara pengar på hårsalongbesök.