Hur man utformar din egen förlovningsring

 

1.

Välj vilken ringsignal du vill ha. Några som traditionella, men mer än ett modernt utseende. Antika ringar är underbara, och även en skräddarsydd ring kan se ut som en antik.

2.

Använd ett papper och penna för att göra några skisser på din idealiska ring. De flesta traditionella förlovningsringar är ett guld- eller silverband med en enda pärla monterad på toppen. Använd den ideen som utgångspunkt. Spela med antalet stenar och bandets bredd.

3.

Välj en sten för din ring. En solitaire diamant är den vanligaste sten som finns på förlovningsringar. Men du är inte bunden till diamanter. Några av de vackraste förlovningsringarna är gjorda med safirer, rubiner och smaragder. Du kan också kombinera diamanter och färgade stenar. Spela med ordning och arrangemang av stenarna. En större sten i mitten ser ofta bra ut i omgivningen av mindre stenar. Stenformen är också nyckeln till din design. Stenarna kan vara runda, fyrkantiga eller ovala.

4.

Välj ett band Banden kan vara bred, medium eller mycket tunn. Tänk på vilka stenar du har valt när du väljer en bandstil. Många stenar kräver ett tjockare band. En enkel, elegant solitär-diamant ser vacker ut med ett smal band.

5.

Välj metallen i ditt band. Guldband är mycket traditionella, men silver eller vita guldband är också ganska trevliga. Ett mycket populärt val är ett platina band. Platinumband är vackra, men de är också de dyraste.

6.

Hitta en juvelerare som är villig att hjälpa dig att designa ringen av dina drömmar. Prata med flera. Utvärdera vem som kan erbjuda dig den vägledning du behöver till ett bra pris.

7.

Ta med dina skisser och idéer till juveleraren. Diskutera både dina mönster och budget. godkänna och skriv det skriftligt.

Ta emot ringen som du själv har utformat och bär den med stolthet som en symbol för din kärlek.

Tips och varningar

  • Fråga din framtida man för inmatning och rådgivning på ringen. Det kommer att vara något du båda ser på resten av ditt liv.
  • Stanna inte med diamanter eftersom de är mer populära. Tänk utanför boxen för en ring som uttrycker dig och din kärlek.
  • Att vara förlovad är en av de mest spännande sakerna att hända i en persons liv. Förlovningsringen är den symbol som du har hittat den person du vill spendera resten av ditt liv med. Det finns hundratals och hundratals vackra förlovningsringar på marknaden idag, men vissa människor väljer att designa sina egna ringar från början för att göra ett mer personligt uttalande. Att utforma din egen förlovningsring är en ganska enkel process. Använd din fantasi, och du är väl på väg.